Despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă. Reacţia CNA, după ce artistul a fost fotografiat pe patul de spital

despagubiri_pentru_gabriel_cotabita.jpg

despagubiri pentru gabriel cotabita
Despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă: Imaginea cu el pe patul de spital a stârnit cu adevărat scandal
Foto: David Muntean

Infirmiera care s-a fotografiat cu Gabriel Cotabiţă pe patul de spital a generat un adevărat scandal, atât la Floreasca, unde artistul era internat pe atunci, cât şi în media. Imaginea poate aduce despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă, mai ales că spitalul a lansat o anchetă internă, iar membrii CNA s-au autosesizat.

Acesta despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă ar putea fi substanţiale, în jur de 50.000 de euro, atât din partea asistentei, cât şi din partea spitalului Floreasca. Însă şi postul care a dat imaginea respectivă ar putea fi tras la răspundere, mai ales după ce membrul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Valentin Jucan, s-a autisesizat. 

Despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă: CNA s-a autosezistat în acest caz

Despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă. Valentin Juncan a fost nemuţumit de faptul că imaginea cu Gabriel Cotabiţă a fost difuzată pe un post de televiziune. Iniţial, el a crezut că prezentatorul Mădălin Ionescu este responsabil şi l-a atacat dur. "Eşti un om lipsit de scrupule care vine la CNA pentru a se scuza, sau pentru a da vina pe invitaţii săi...«îndoielnici». Poate, într-o zi, voi publica înregistrarea unei şedinţe publice a CNA, să audă şi invitaţii tăi cam cum vorbeşti despre ei, ca şi când ei ar fi singurii responsabili pentru indecenţa şi lipsa de moralitate din emisiunile pe care le realizezi", a scris Valentin Jucan într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă. El a punctat că va sesiza CNA în "legătură cu difuzarea fotografiei, fără acordul familiei". 

La scurt timp însă Jucan şi-a dat seama că nu Mădălin Ionescu era responsabil, dar a punctat totuşi că postul de televiziune în cauză trebuie să plătească. 

"Codul audiovizualului interzice difuzarea informaţiilor şi/sau imaginilor persoanelor aflate sub tratament, în unităţile de asistenţă medicală, precum şi a datelor cu caracter personal privind starea de sănătate a acestora. Difuzarea este permisă numai cu acordul persoanei aflate sub tratament sau, în cazul în care persoana este fără discernământ, cu acordul familiei sau al aparţinătorilor. Emisiunea în cauză va fi analizată de Consiliul Național al Audiovizualului", a spus Jucan.

Despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă: Infirmiera a fost suspendată

Conducerea Spitalului Floreasca a anunţat marţi (14 iulie) că a început o anchetă internă pentru a afla când a fost făcută fotografia care ar putea aduce despăgubiri pentru Gabriel Cotabiţă. 

„În perioada derulării acestei investigaţii, contractul de muncă al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodată, a fost sesizat Consiliul de Etică al spitalului pentru a efectua verificările din zona de responsabilitate care îi revine. Concluziile comisiilor vor fi făcute publice de îndată ce cercetările se vor finaliza”, se arată în comunicatul dat de unitatea medicală. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1