Designerul care a scandalizat biserica revine cu o colecţie extraterestră

bogdan_mogos.jpg

bogdan mogos designer care a scandalizat biserica straie extraterestrii
Designerul care a intrat în conflict cu lumea clericilor are 21 de ani
Foto: arhiva personală

Bogdan Mogoş, tânărul designer care şi-a pus în cap biserica după ce a creat haine care imită straiele bisericeşti, se pregăteşte să şocheze din nou. Designerul a anunţat la emisiunea Click! de la Prima tv că pregăteşte o colecţie nouă, pentru care s-a inspirat din poveştile cu extratereştri.

Are doar 21 de ani şi deja a stârnit un imens scandal în lumea clericilor. Tânărul care a îmbrăcat mai multe vedete în haine care imită straiele preoţeşti a explicat cum a ajuns în atenţia bisericilor.

"M-am inspirat din pictorialele create de celebrul David Lashapel. Am văzut apoi materiale într-un magazin. Nu am înţeles reacţia unora. Campania şi colecţia mea nu sunt o blasfemie, materialele nu sunt sfinţite. Îmi pare rău că nu toată lumea este entuziasmată. Părinţii mei sunt mândri de mine", a spus tânărul la emisiunea Click!, difizată de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv.

bogdan.jpg

bogdan mogos designer care a scandalizat biserica straie extraterestrii
Bogdan Mogoş vrea să rupă gura târgului cu noua lui colecţie
foto: captura Prima Tv

Invitat în platoul Click!, Bogdan Mogoş a spus că este un tip credincios, însă nu ar risca niciodată să meargă la biserică în hainele create de el, tocmai pentru a nu crea o revoluiţie în rândul doamnelor care merg cu regularitate la lăcaşul de cult.

designer.jpg

bogdan mogos designer care a scandalizat biserica straie extraterestrii
Designerul şi-a prezentat hainele create chiar de el
foto: captură Prima Tv

"Pentru mine nu se numeşte muncă. Ceea ce fac eu este pasiune. Sunt un dezastru la orice altceva. De mic, îmi tăiam blugii şi îi dădeam cu clor", a completat Bogdan.

Designerul a studiat la Londra şi este mândru că cineva din staff-ul artistei Lady Gaga a comandat o geacă semnată de el. Colecţia cu haine preoţeşti a fost însă doar începutul. În ianuarie, Bogdan se pregăteşte să lanseze piese vestimentare inspirate din poveştile şi peliculele cu extratereşti.

"Nu vreau să dezvălui prea multe. Culorile gri şi verde vor predomina", a completat designerul la emisiunea Click! de la Prima Tv.   

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1