Deși e gravidă în cinci luni, Antonia a făcut furori la o piscină de fițe

a112-13-vedete-1.jpg

Antonia ne-a arătat la piscină ce vede Velea în dormitor. Solista este o gravidă superbă
Foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Gravidă în cinci luni, Antonia şi-a expus burtica, în weekend, la o piscină din cadrul unui complex din Costineşti. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe solistă, dar şi pe iubitul ei, Alex Velea, bălăcindu-se în plină zi, la temperaturi de peste 30˚C.

Chiar dacă Antonia (27 de ani) încă mai este căsătorită, în acte, cu italianul Vincenzo Castellano, de mai bine de doi ani ea şi-a găsit fericirea alături de Alex Velea (32 de ani).

a212-13-vedete-5.jpg

Ups! Din păcate, Antonia a reuşit să-şi prindă la timp costumul de baie
Foto: Mihai Ionescu

Cei doi cântăreţi au un fiu, pe Dominic (1 an şi 8 luni), iar acum se pregătesc să devină iar părinţi, frumoasa artistă fiind gravidă. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe viitorii părinţi la o “sesiune” de bronzat şi de bălăceală la piscina Complexului Vox Maris, din Costineşti. Înconjuraţi de prieteni, Alex şi Antonia s-au distrat de minune.

a312-13-vedete-2.jpg

Artista şi-a pus silicoane anul trecut, aşa că poate purta fără probleme costume de baie decoltate
Foto: Mihai Ionescu

În timp ce cântăreţul plonja în apă, umilindu-şi asistenţa cu salturi acrobatice, graviduţa Antonia a păşit cu grijă în piscină. Atât la intrarea, cât şi la ieşirea din apă, viitoarea mămică a fost ajutată de o prietenă, pentru a nu aluneca, în timp ce Alex conversa gălăgios cu băieţii. Nu au lipsit nici gafele, căci Antonia a fost nevoită să îşi ţină partea superioară a costumului de baie, evitând, astfel, să rămână în sânii goi, siliconaţi.

a412-13-vedete-3.jpg

Piele impecabilă, fund fără celulită! Fetelor, aveţi de ce s-o invidiaţi!
Foto: Mihai Ionescu

Costumul de baie dintr-o piesă i-a protejat burtica de razele arzătoare ale soarelui. La cei 27 de ani ai săi, şi după alte două sarcini, căci solista mai are şi o fiică, pe Maya (6 ani), Antonia are un trup impecabil, fără pic de celulită.

a512-13-vedete-4.jpg

După ce că e desenat din cap până-n picioare, Alex Velea şi-a mai pus şi şort multicolor
Foto: Mihai Ionescu

În timp ce iubita lui şi-a găsit un costum de baie care să-i acopere burtica, Alex Velea a rămas fidel ţinutei de plajă de anul trecut: un şort multicolor.

A fost sexy şi la sarcina cu Dominic


După ce, în vara lui 2014, Antonia a rămas pentru prima dată însărcinată cu Alex Velea, cei doi nu şi-au mai ţinut ascunsă relaţia clandestină. Ba chiar, la fiecare eveniment la care participau, ei se mândreau şi le arătau tuturor burtica. Iar pe internet au postat la greu fotografii din diverse etape de evoluţie ale sarcinii.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1