Deputatul cântăreţ vrea să piloteze avioane EXCLUSIV

mihai-sturzu.jpg

mihai sturzu
Fostul solist de la HI-Q, Mihai Sturzu, nu se lasă, deşi a avut mai multe incidente ca şofer. Mihai poate pilota singur avioane mici, dar vrea la manşă pe Boeing.
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Destinul îi tot dă semne deputatului PSD Mihai Sturzu (35 de ani) că nu are talent de şofer, dar el insistă. Dacă, anul trecut, era să dea colţul la manşa unui avion de mici dimensiuni, în 2009, el şi-a rupt o coastă, în urma unei manevre eşuate, pe bicicletă.

Mihai susţine că are aviaţia în sânge, după ce a bifat aproape 100 de ore de zbor pe Zlin 142, Extra 300 şi Cessna şi este posesorul licenţei PPL, care îi dă dreptul să piloteze singur avioane cu două sau cu patru locuri. Microbul aviaţiei l-a prins serios, aşa că şi-a propus să-şi ia şi licenţa pe Boeing. „Voi începe în curând cursurile pentru obţinerea licenţei de transport comercial, pe avioane de pasageri”, ne-a spus Mihai. 

bicicleta.jpg

2009 - Şi-a rupt o coastă în timp ce făcea giumbuşlucuri cu bicicleta

Cursurile îl vor costa pe tânărul deputat în jur de 50.000 de euro, preţ în care sunt incluse orele de zbor, orele de teorie, taxele de aeroport şi licenţa. Numai că el are vise îndrăzneţe, în condiţiile în care, anul trecut, cântăreţul a fost nevoit să aterizeze forţat pe izlazul comunei Boloteşti (Vrancea), din cauza unor trepidaţii la motor.

Noroc că niciunul dintre cei patru pasageri nu a păţit nimic. Dacă, din acel necaz, a scăpat basma curată, în 2009, solistul deputat s-a ales cu o coastă ruptă şi cu julituri zdravene, dar şi cu dureri în dreptul “jucăriei”, în timp ce voia să se rupă-n figuri pe o bicicletă, de faţă cu nişte prieteni.

Filmuleţul cu faza de Cascadorii Râsului a fost postat pe internet, de un martor, adunând mii de viziualizări, dar şi comentarii ironice, deloc pe placul rănitului marca VIP. 

 

loading...
Loading...

Citește și