Denisa Nechifor, la școală din nou. Fosta soție a lui Adrian Cristea pleacă în Elevția la un curs de specializare

denisa-nechifor-bijuterii lux

Denisa Nechifor este fosta soţie a lui Adrian Cristea
Denisa Nechifor este pasionată de bijuterii şi a decis să lucreze în domeniul bijuteriilor de lux
Foto:Arhivă personală

Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe. Denisa Nechifor spune că lumea se poate cuceri și cu bijuteria potrivită. Convinsă de acest motiv dar și de faptul că reprezintă un brand de bijuterii celebru, Denisa vrea să se școlească în Elveția.

O femeie capătă și mai multă încredere în ea atunci când are pe deget inelul preferat sau, în urechi, cerceii mult visați. Denisa poartă un diamant superb și spune că este mai mult decât o piatră prețioasă sau o bijuterie scumpă. A aflat pe pielea ei de când și-a asociat imaginea cu un brand cunoscut pe piață în acest domeniu, așa că acum vrea să afle mai multe despre bijuterii dar și să îi învețe pe cei care au o afinitate pentru aceste podoabe prețioase.

denisa-nechifor-bijuterii lux

Denisa Nechifor poartă nişte bijuterii sclipitoare
Denisa este foarte mândră de faptul că va urma un curs de specializare în Elveţia
Foto:Arhivă personală

”Fiind o mare pasionată de tot ce înseamnă bijuterii cu diamante, am petrecut timp în magazine de specialitate și am realizat că pot lucra în acest domeniu. Astfel, am citit, am studiat și am intrat în domeniul bijuteriilor de lux, alături de partenerul meu, Huseyin Kara. Îmi doresc să putem construi un brand puternic și credibil pe piața românească de diamante. Și vreau să ajut, în urma specializării pe care urmează să o fac, în Elveția, la educarea românilor cumpărători de bijuterii de lux. Fiecare trebuie să știe faptul că o bijuterie constituie o investiție, dar și un obiect personal, care ne reprezintă”, a povestit Denisa Nechifor.

loading...
Loading...