Denis Roabeș, solistul The Motans, despre viață: "Totul în lumea asta este un schimb"

ttt.jpg

The Motans, Denis Roabes
Denis Roabeș, despre trecutul ca agent marketing
Foto Instagram

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și-a rememorat trecutul și a vorbit despre jobul său ca agent marketing de pe vremea când doar visa să devină cântăreț. Denis a mărturisit că, pentru el, fiecare persoană este un produs și orice produce omul, devine un produs, doar calitatea sa este importantă.

Trupa The Motans s-a făcut remarcată prin colaborările alături de artiști consacrați din România. Delia și INNA sunt doar două nume cu care aceștia au cântat de-a lungul timpului. Piesa "Versus" a ajuns imediat la radio, devenind imediat un hit apreciat de tot mai mulți oameni. 

Solistul trupei a fost invitat la o emisiune Antena Stars și a vorbit despre câteva dintre opiniile sale despre viață și iubire. Artistul consideră că fiecare persoană trebuie ajutată într-o anumită măsură atunci când are nevoie. 

"Poate că o să sune cumva rudimentar, dar de fapt, dacă te uiți așa, totul în lumea asta e un schimb, este o vânzare. Fiecare dintre noi ne vindem, oamenii sunt un produs, orice produce un om este un produs. Contează calitatea sa. Oamenii se vând unul altuia, ca și în dragoste. Unii se vând mai scump.

Niciodată nu sunt mulțumit, întotdeauna las loc de ceva, nu las să fiu în totalitate satisfăcut de ceea ce fac, pentru că atunci când intri în gândul ăla că ai făcut tot ce ai putut, nu mai ai ambițiile alea să mergi mai departe.

Oamenii trebuie ajutați doar atunci când îți cer ajutorul. Nici atunci nu ar trebui. Uneori ajuți un om dar îți dai seama că ei nu aveau nevoie de ajutor. Lumea e foarte complexă, dar și viața în general", a declarat solistul pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1