Denis Roabeș, mărturisiri sincere în emsiunea Andreei Esca: «Da, am o iubită»

andreea_esca_denis_roabe.jpg

Andreea Esca și Denis Roabeș
Captură Youtube Europa FM
Citeste tot despre: 

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans a făcut câteva dezvăluiri sincere despre trecutul și prezentul său. Artistul a mărturisit că pentru el muzica este totul, iar momentele în care produce cele mai frumoase piese sunt cele în care este calm și poate transmite emoțiile fără a fi filtrate de vulnerabilitate. Întrebat de Andreea Esca dacă are iubită, artistul a răspuns pozitiv.

Denis a mărturisit că atunci când a pus numele trupei The Motans, a fost pe vremea când el avea foarte des vise în care apăreau motani, el fiind un mare iubitor al acestor feline. Artistul a început să creeze muzică și versuri la o vârstă foarte fragedă, lucru care l-a ajutat enorm să devină ceea ce este astăzi, un realizator de hituri. Piesele trupei The Motans intră pe radio aproape imadiat, iar melodiile lor sunt ascultate de milioane de oameni. 

inna_the_motans.jpg

Inna și Denis Roabeș
Foto Instagram

„Când am pus denumirea The motans formației, nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele pe care le aveam mereu cu pisici. Pisica este animalul meu preferat. Sunt un simplu om care și-a petrecut 25 de ani din viață căutându-și drumul și când l-a găsit l-a luat cu dinții. Am multe planuri și urmează lucruri mari. Când m-am născut eram cât o palmă. Mi-e dor de momentele alea în care visam cu imaginație virgină, când crezi că totul este posibil. (...) Cu fetele eram foarte timid și nu mă descurcam când eram mai mic. Pentru prima mea dragoste scriam poezioare. În liceu eram setat pe alte chestii, eram foarte pasionat de artele marțiale. (...) Piesa „Tu” a fost scrisă într-un subsol. Nu credeam în piesa aia. Reacțiile au fost wow. Piesa „Versus” a fost făcută pentru mine și nu am crezut că ea o sa pornească toate valurile, ea m-a propulsat. (...) Da, am o iubită. Ea zice că-i e dor de mine”, a declarat Denis Roabeș despre viața lui în cadrul emisiunii moderate de Andreea Esca la radio Europa FM.

Loading...
 
 

Citește și