Denis Alibec, reacție bizară la vestea că fosta iubită e gravidă cu Vârciu: «Nu-i urez nimic!»

12-13-vedete-3-col-varciu.jpg

liviu varciu flori iubita copil
De când are o iubită, Liviu Vârciu vrea să îşi înlocuiască imaginea de crai cu cea de bărbat romantic

Vestea că donjuanul showbiz-ului aşteaptă al doilea copil a făcut mare vâlvă în lumea mondenă. Practic, Liviu Vârciu s-a mişcat repede: şi-a terminat vila din Băneasa, de Revelion s-a cuplat cu bruneţica Anda Călin, iar de Paşte “a răsuflat” ştirea că iubita îl face tătic.

Astrele s-au aliniat favorabil pentru Liviu Vârciu (36 de ani), pe toate planurile. În carieră îi merge şnur, pentru că şefii de la Antena 1 i-au dat o nouă emisiune pe mână, „Zaza Sing”, asta după ce l-au luat şi concurent la “Te cunosc de undeva”. Şi în familie are linişte, căci s-a mutat, în sfârşit, în vila pe care şi-a construit-o, cu trudă, în zona Băneasa. Dar adevărata reuşită vine în amor.

Vârciu s-a cuplat în iarnă cu frumoasa Anda Călin, o domnişoară deloc străină de showbiz. În 2012 a pozat în Playboy şi, tot în acelaşi an, a fost desemnată de cititorii revistei “femeia cu cei mai frumoşi sâni din România”. Şi, pe bună dreptate, pentru că iubita lui Liviu deţine un bust impresionant, sută la sută natural. Dar iată că tânăra de 27 de ani lasă acum în urmă imaginea de “iepuraş” Playboy, pentru că intră în cel mai important rol al vieţii sale, cel de mămică. Informaţia că Anda Călin este însărcinată a fost confirmată ieri şi de viitorul tătic, Liviu Vârciu. 

“Mi-aş fi dorit să fim cât mai discreţi dar, dacă s-a aflat, da, recunosc. Iubita mea este însărcinată. Sunt foarte fericit”, a declarat Liviu Vârciu, pentru spynews.ro. De altfel, într-un interviu recent, acordat ziarului nostru, prezentatorul de la Antena 1 vorbea, cu încântare, despre faptul că mai vrea copii. “Îmi doresc să mai fiu tătic. Şi nu doar pentru a doua oară, ci şi pentru a treia, a patra”, ne spunea Liviu. 

Iată că fiica lui de 14 ani, Carmina, pe care o are din relaţia cu Amy Teiceanu, va avea din toamnă un frăţior sau o surioară.

Şi, dacă tot a venit vorba despre foşti parteneri de viaţă, trebuie să vă spunem că cea mai cunoscută relaţie a Andei Călin a fost cu fotbalistul stelist Denis Alibec. Contactat de Click!, acesta a fost zgârcit cu felicitările. “Treaba lor ce fac, oamenii au o relaţie, ce mă bagaţi pe mine? Nu îi urez nimic, dacă vreau să îi spun ceva îi spun personal, nu public”, ne-a spus jucătorul. 

Fiica lui de 14 ani vrea să facă liceul în străinătate

Zoom
Liviu avea doar 22 de ani când Ramona a născut-o pe Carmina

Singura femeie care a reușit să-l facă tătic pe Liviu Vârciu este arădeanca Ramona (Ami) Teiceanu. Artistul recunoaște însă că nu a fost tot timpul prezent în viața fiicei lui, Carmina (14 ani), dar acum se dedică trup și suflet. “Carmina e un copil reuşit, mă bucur mult că am avut norocul ăsta, cu toate că nu am fost lângă ea cât ar fi trebuit. Merge bine cu şcoala, foarte bine, e cuminte, e ascultătoare, e un copil educat şi asta datorită mamei ei. Acum vrea să plece din ţară la liceu, undeva spre Grecia, dar noi, părinţii, nu ne-am decis încă, să vedem”, a declarat Liviu pentru Click! Ramona și Liviu s-au cunoscut pe când aveau 20 de ani, iar relația lor a fost o iubire de-o vară, din care a rezultat frumoasa Carmina.

Liviu s-a iubit numai cu brunete superbe

În jurul lui Liviu Vârciu au roit multe femei, însă relaţii oficiale a avut cu dansatoarea Andreea Popescu, cu DJ Harra, pe numele ei adevărat Dana Neacșu, cu fotomodelul Andreea Bododel, care a pozat și în Click!, la rubrica “Fata de la pagina 3”. În 2010, Vârciu s-a iubit și cu Diana Ştefănescu (Iguana), însă cea mai furtunoasă relație a avut-o cu Adelina Pestriţu, singura femeie pe care a dus-o la altar. S-a căsătorit cu ea pe 14 februarie 2009, de Ziua Îndrăgostiților, și au divorțat în 2010. Însă dintre toate iubitele lui Liviu Vârciu, cea mai generoasă cu detaliile intime, din dormitor, a fost Laura Andreșan. Cea supranumită „Profa de sex” a spus despre Liviu că a fost cel mai bun bărbat care i-a trecut prin pat. Și nu au fost puțini. Laura a făcut dezvăluirile în 2007, în exclusivitate pentru ziarul Click! 

Click! spune

Anda Călin are 27 de ani, este din Adjud şi are dimensiuni de fotomodel: 91-62-90, 1,65 metri şi 49 kg. În Playboy declara că îşi doreşte să fie femeie de afaceri şi să aibă o familie fericită

 

 

loading...
Loading...

Citește și