Delirul lui Anton: „Eu încă sper că România va participa la Eurovision”

12-13-vedete-ovidiu-anton.jpg

Solistul susţine că imaginea i-a fost grav afectată după ce România a fost exclusă de la Eurovision

Ovidiu Anton încă mai nutrește speranțe să ajungă pe scena de la Eurovision. Peste 20.000 de români au semnat o petiție prin care cer participarea României în concurs însă sunt foarte puține șanse de a se găsi o soluție atâta timp cât TVR datorează milioane de euro către EBU.

Mâine, 6 mai, Ovidiu ar fi trebuit să fie la Stockholm, împreună cu echipa sa, și să facă ultimele retușuri înainte să participe în semifinalele concursului. „Momentan mi-am concentrat atenţia pe şansele care mai sunt de a reprezenta România pe scena Eurovision de la Stockholm. Deocamdată, beneficiez de câteva zile de linişte şi mi-am văzut de muzică. Ştiu că azi (n.r. - ieri) trebuia să plec, iar mâine să repet pe scena Eurovision. Nu ştiu a cui e vina pentru tot ce s-a întâmplat, nu sunt eu în măsură să judec, dar cei abilitaţi vor ajunge la nişte cauze. Deciziile le vom lua împreună. Încă mai cred în şansa că vom putea participa şi nu m-am gândit la calea legală. Eu încă sper că România va participa...”, a spus Ovidiu pentru ring.ro.

Solistul a anunțat inclusiv că își va căuta dreptatea în tribunal pentru faptul că i-a fost șifonată imaginea. „Nu vreau să discut problemele financiare pentru că eu sunt artist, compun şi cânt. Vreau doar să mi se ofere ceea ce am câştigat şi ceea ce românii au votat şi îmi doresc să-i reprezint cu cinste pe scena de la Stockholm. Problemele financiare nu sunt pentru a le comenta eu. E o situaţie neplăcută şi umilitoare pentru toată lumea şi pentru imaginea României. Nu trebuia să se ajungă aici”, a spus Anton pentru ring.ro.

Loading...

Citește și

  • ovidiu anton

    A muncit și a sperat degeaba. Ovidiu Anton își câștigase dreptul de a reprezenta România la finala Eurovision 2016 de la Stockholm, dar a fost eliminat dintr-o vină care nu-i aparține. Aristul și-a exprimat dezamăgirea pe contul personal de Facebook.

  • Delegaţia României la Eurovisionul din Suedia trece prin mari emoţii. Nu de alta, dar datoriile de 10 milioane de euro a TVR către EBU pot fi o piedică pentru Ovidiu Anton ca să urce pe scena de la Stockholm, în perioada 10-14 mai.

  • ovidiu anton eurovision romania 2016

    Supărarea că nu mai merge să cânte pentru România în semifinal internatională Eurovision 2016 nu i-a trecut nici de Paște lui Ovidiu Anton (33 de ani). Solistul a publicat pe facebook un mesaj care i-a mâniat pe unii dintre fani.

  • Încercările postului de televiziune PRO Tv de a aduce totuși Eurovision 2016 în casele românilor s-au lovit de refuzul reprezentanților European Broadcasting Union (EBU). Oficialii organizației au trimis un răspuns la solicitarea PRO Tv, în care arată că le pare rău pentru reprezentantul României, Ovidiu Anton.