Delia şi Antonia, concerte în aer liber, cu distanțare socială. Cât costă biletele

delia_1.jpg

Delia cântă pe 6, 7 și 8 iunie, la ”Verde Stop Arena”

Delia (38 de ani) a anunțat că va susține trei concerte ”Cum era”, pe 6, 7 și 8 iunie, de la orele 20.00, pe ”Verde Stop Arena”, la iarbă verde, cu distanțare socială.

"Dacă în luna mai nu s-a putut ține, nu-i nimic, facem nu unul, ci 3 show-uri în primul weekend din iunie. La iarbă verde, frumos. Biletele (la preț între 290 și 490 de lei), dar și detaliile despre show le găsiți pe bilete. deliaofficial.ro", a spus vedeta.

antonia_1.jpg

Antonia vă așteaptă pe 19 iunie, la Romexpo

Ea a renunțat la colaborarea cu Global Records, însă iată că nici foștii colegi nu stau degeaba. Antonia, Inna și Alina Eremia vor susține concerte în parcarea principală de la Romexpo, la "The Concert drive-in!". Programul va fi astfel: 19 iunie - Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams și  Roxen, pe 20 iunie- INNA, Irina Rimes și The Motans, pe 21 iunie - Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar. Accesul se va face începând cu ora 19.00. Biletele puse în vânzare sunt per mașină, unde sunt permise maximum 4 persoane, din aceeași familie. Preț bilet per mașină: între 99 și 149 de lei. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1