Delia se gândeşte să devină mamă:"Dacă ştiam că e aşa făceam mai devreme unul"

delia_matache_bun.png

Foto
Delia are 35 de ani şi nu se gândeşte să devină mamă curând
Foto: Facebook

Cântăreaţa Delia Matache (35 de ani) este cunoscută pentru timbrul său deosebit, concertele impresionante, apariţiile în calitate de membru al juriului în diverse emisiuni de talente şi pentru spiritul său liber . Nu se fereşte să se exprime colorat, să îmbrace tot felul de ţinute extravagante şi să se bucure asemenea unui copil. Delia este la fel de cunoscută şi pentru felul său direct de a fi. Artista a declarat de nenumărate ori că nu îşi doreşte să devină mamă, dar, se pare că acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

”Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită”, mărturisea Delia cu ceva timp în urmă despre rolul de mamă. ”Pot să vă povestesc în schimb de ce sunt în stare. Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil”, explica Delia.

fotoZoom
Delia Matache este în juriul emisiunii "X Factor" şi "iUmor"
Foto: Facebook

Se pare că părerea vehementă a artistei este pe cale să sufere o mică modificare, potrivit spuselor mamei Deliei.  Gina Matache a dezvăluit ce i-a spus Delia atunci când a văzut cât de frumoasă este Oana (sora ei) însărcinată și cât de bine se menține, datorită sportului pe care îl face regulat. „Dacă ştiam că nu se modifică atât de mult corpul… aşa oi fi si eu? Că făceam mai de mult”, a spus mama Deliei că ar fi afirmat cântăreaţa, la „Star Matinal de Weekend”.

loading...

Citește și

  • delia matache

    Sătulă să fie întrebată la tot pasul când își va face timp pentru a deveni mamă, Delia (33 de ani) a oferit un răspuns brutal de sincer, așa cum ne-a obișnuit. Cântăreața și-a deschis inima într-un articol pentru o platformă online dedicată femeilor. Sub tonul jucăuș se citește iritarea față de această întrebare care îi este adresată din ce în ce mai des în ultima vreme.

  • delia

    De Delia nu s-a prins "epidemia" care a lovit showbiz-ul autohton și aceasta nu s-a grăbit să dea vestea cea mare că va deveni mămică. Dacă Andreea Bălan sau Andreea Bănică sunt două dintre cântărețele care-și vor strânge curând puii în brațe, excentrica Delia vrea să mai copilărească și să se ocupe de carieră.