Delia, schimbare radicală de look! Nu ţi-ai fi imaginat că are curajul să facă aşa ceva

8-vedete-delia-matache.jpg

FOTO
Delia a împlinit recent 36 de ani
Foto:Arhivă personală

Delia a împlinit recent 36 de ani, dar nu renunţă la atitudinea copilărească care o caracterizează şi la micile glume sau surpirze pe care le pregăteşte fanilor. Cântăreaţa este apreciată de mii de oameni care îi urmăresc activitatea pe conturile de socializare, iar Delia nu îi dezamăgeşte niciodată, căci încarcă frecvent forografii si filmuleţe.. Ultima imagine distribuită de aceasta i-a şocat însă chiar şi pe cei mai înfocaţi admiratori.

Delia a încărcat o fotografie modificată în care apare cu o schimbare radicală de look, mai exact, tunsă zero. Imaginea i-a şocat pe toţi cei care au văzut-o şi i-au determinat să îi scrie comentarii, întrebând-o dacă s-a tuns cu adevărat sau este doar o glumă specifică ei. Nu este prima dată când Delia face un asemenea gest.

În urmă cu aproximativ un an, ea a distribuit o fotografie asemănătoare care a creat panică în rândul celor care o admiră. În ciuda faptului că unii dintre internauţi nu au apreciat schimbarea şi poanta făcută de cântăreaţa, ea nu s-a arătat supărată şi a desis să ignore mesajele răutăcioase. Delia are o relaţie bună cu cei care îi vizitează paginile personale, dar nu ezită să contraatace atunci când este cazul.

FOTOZoom
Imaginea distribuită de Delia
Foto:Arhivă personală

Recent, ea a primit o remarcă potrivit căreia îmbătrâneşte urât, iar ridurile încep să i se vadă pe chip. Delia nu a stat pre amult pe gânduri şi a oferit o replică cât se poate de clară. „Păi şi dacă eşti bătrână nu te mai dai cu rimel, cu ruj? Gata? S-a terminat viaţa? Copilaş drăgălaş, bătrâneţea e un proces absolut firesc. Îţi doresc să o apuci”, i-a răspuns Delia celui care i-a sugerat să nu se mai machieze, căci oricum se vede că este bătrână. 

FOTOZoom
Delia a petrecut o vacanţă de vis în Maldive
Foto: Instagram Delia

 

loading...
Loading...

Citește și