Delia, în scandal cu mămicile după ultimul clip în care dansează cu o păpuşă gonflabilă

delia_clip.jpg

delia matache videoclip 1234 papusa gonflabila
Delia dansează lasciv în ultimul ei videoclip
foto: arhiva personală

Nu este doar cea mai în vogă artistă de la noi, ci şi cea mai comentată. Delia e din nou cap de afiş după imaginile din ultimul ei videoclip "1234" în care dansează lasciv şi îşi mişcă fesele provocator în faţa camerelor de filmat. Acuzată de mai mulţi părinţi că micuţii lor rămân cu gura căscată la dansurile deocheate ale artistei, Delia i-a sfătuit pe cei care au copii să le ocupe timpul cu altceva şi să nu-i mai lase în faţa televizoarelor.

Delia are publicul ei ţintă, iar piesele pe care le scoate ajung mai devreme sau mai târziu să fie fredonate şi de copii. Îngrijoraţi de obiceiurile micuţilor care au împrumutat din mişcările provocatoare de dans ale artistei din ultimul ei videoclip "1234", mai mulţi părinţi au lansat critici la adresa blondei. Solista a ţinut să-i pună pe toţi la punct şi să le explice că este o cântăreaţă care îşi face meseria aşa cum consideră, nu se ocupă de educaţia copiilor.  

delia.jpg

delia matache videoclip 1234 papusa gonflabila
Artista a fost criticată de părinţi pentru imaginile deocheate
foto: arhiva personală

"Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul «ocupat» ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. TV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico! Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional, mami! Nu vă ţine nimeni «ostatici» în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe TV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!", a fost replica artistei.

În videoclipul, Delia se dezlănţuie, iar imaginile şi cuvintele piesei nu le-au căzut prea bine părinţilor, care au criticat-o pe artistă.   

"În cazul meu, nu pot spune că am ce să cenzurez în «uşor iubitul meu că se rupe patul!» Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat până acum. Bon! Ştiţi cum se zice? Că dacă dai din fund baby ai tot ce vrei! Cenzureaz-o pe asta!  E doar o vorbă! Nu zic eu, e din categoria «ştii cum se zice?», e ironic, e ca aia cu datul din coate. Dar de ce să ne oprim la coate? Păi fundul reprezintă răul? Negura? Iadul pe pământ? Vorba lor: ”I work my ass off” nu ne doare? E doar o vorba care implică altă parte a corpului! Ce aveţi cu curul? Ce rău v-a făcut!? Să vă mai zic vorbe de duh cu şi despre cur? Bine. «Gura bate curu», «Bagă fundu’ la înaintare», «Drum bătut şi cur frecat», «A-şi pune curu’ la treaba», «Muscă-n curu’ iepii». Aţi rămâne surprinşi de câte vorbe din popor se bazează pe înţelepciunea curului. Plus că eu am fost finess ;))), am zis fund, nu cur.

S-avem pardon, s-avem rezon! Iertată-mi fie cuvântarea, blagoslovește-mă pe mine cea păcătoasă în straiele mele cele de latex! Iartă-mi pulpele deocheate în care zvâcneşte sângele fierbințit d-atâta cuminţenie. Sunt convinsă că în sfinţenia şi preacuvioșenia domniilor voastre, mă veţi trece în sfântul maslu, la fiecare rugăciune.”, a mai scris Delia pe sereniti.ro.

Loading...
 
 

Citește și

 • delia matache

  Sătulă să fie întrebată la tot pasul când își va face timp pentru a deveni mamă, Delia (33 de ani) a oferit un răspuns brutal de sincer, așa cum ne-a obișnuit. Cântăreața și-a deschis inima într-un articol pentru o platformă online dedicată femeilor. Sub tonul jucăuș se citește iritarea față de această întrebare care îi este adresată din ce în ce mai des în ultima vreme.

 • delia

  Delia este una dintre cele mai populare artiste de la noi, care se străduieşte să aibă o relaţie strânsă cu fanii ei. Artista a demonstrat că nu are aere de vedetă şi a abordat direct o tânără care aştepta în trafic ascultând piesa ei. Reacţia fetei este fabuloasă. Filmuleţul în care cele două interacţionează verbal a fost publicat de solistă pe contul ei de socializare.

 • delia

  Delia (34 de ani) a profitat de vremea frumoasă din weekend-ul trecut pentru o sesiune de bronzat la malul mării. Artista a postat câteva imagini în care apare în costum de baie, dându-le peste nas cârcotașilor care au acuzat-o că s-a cam îngrășat în ultima vreme.

 • delia matache vacanta

  Ocupată tot timpul cu concerte şi filmări pentru noul sezon X-Factor, Delia face ce face şi îşi găseşte timp şi pentru relaxare. Artista, care în aceste zile a fost prinsă în scaunul de jurat al show-ului de talente de la Antena 1, profită de perioada estivală şi se relaxează la piscină, unde nu a stat prea mult întinsă la plajă, ci a găsit ceva cu care să se distreze, dar să-i amuze şi pe fani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1