Delia, rasă în cap. Imaginea cu care și-a uimit fanii

delia.jpg

delia
Delia încearcă să fie mereu altfel
Foto: arhivă personală

Delia ar putea fi numită "regina schimbărilor de look". Dintre vedetele autohtone, solista a avut curajul să-și schimbe culoarea părului mai des decât oricare alta. A trecut de la blondul cu care o știm cu toții la verde, roz, dar și la culorile curcubeului.

Îndrăgita vedetă a apelat la extensii și peruci pentru a-și perfecționa aparițiile în concerte sau emisiuni. De când a descoperit că-i stă bine cu orice culoare, Delia a prins curaj. Cele mai recente imagini o surprind totuși altfel decât cum a fost văzută până acum: aproape cheală.

Rasă în cap, Delia e o apariție. Slabe șanse ca imaginea să fie conformă cu realitatea, ci mai degrabă, o prelucrare într-un program de editare foto.

d112-13-vedetete-15-col-de.jpg


Delia a ieșit în frig doar în tricou, pentru a se poza cu noua coafură

Foarte multe persoane au simțit nevoia să comenteze la poza publicată pe Instagram. Unii dintre ei au certat-o pentru că și-a tuns părul, alții au fost de acord că o prinde și această imagine, în timp ce a treia tabără s-a amuzat pe seama artificiului făcut în Photoshop.

delia_cheala.jpg

delia cheala
Delia, într-o ipostază surprinzătoare
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Mulți o judecă pe Delia (35 de ani) că nu face copii, însă, puțini au știu până acum adevăratul motiv.

  • floricica dansatoarea delia

    O protestară de la Palatul Cotroceni a devenit virală după ce a acordat un mini-interviu postului de televiziune România TV. Femeia s-a prezentat cu numele Floricica Dansatoarea și i-a cerut președintelui Iohannis să vină în stradă să vorbească cu manifestanții.

  • delia mihai bendeac imor filmari zi de nastere 35 de ani

    Delia s-a luptat, miercuri în platoul iUmor, cu şapte saci plini cu pufuleţi, chipsuri, biscuiţi şi covrigei pe care i-a primit în dar de la colegul ei de emisiune, actorul Mihai Bendeac. Artista a povestit cu zâmbetul pe buze despre gestul ironic al juratului şi a recunoscut că obişnuieşte să se "răsfeţe" astfel în pauzele show-ului, deşi şi-ar dori mult să aibă şi ea un program regulat de mese.

  • delia matache mama gina matache

    Gina Matache, mama Deliei, a trăit marţi (7 februarie) emoţii la fel de mari ca ale celebrei sale fiice, care a împlinit 35 de ani. Cântăreaţa de muzică populară şi-a amintit totodată şi momentele cumplite prin care a trecut cu ani în urmă când a adus-o pe lume de artistă, travaliul fiind extrem de dificil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1