Delia, nemachiată şi arsă de soare în Sri Lanka!

delia_2.jpg

Delia vacanta Asia, Delia accident vacanta, Sri Lanka, vacante exotice vedete
Delia nu îşi pune deloc machiaj în vacanţe
foto: Instagram

Aşa cum era de aşteptat, Delia (35 de ani) a fugit să-şi încarce bateriile după concertele Psihedelia. Nu la Amara sau la Sinaia, ci tot departe, cum îi place ei, tocmai în Sri Lanka, în Asia de Sud.

Şi-au propus să bifeze toate destinaţiile din Asia, aşa că după Thailanda, Cambodgia, Vietnam sau Myanmar, Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au poposit acum în Sri Lanka. Solista a avut nevoie de vacanţă după cele trei concerte de la Sala Palatului, din 4,5 şi 6 martie, dar şi după maratonul de filmări de la "iUmor". După cum însăşi a declarat, în vacanţe Delia renunţă complet la machiaj, la extensii de păr, preferând să lase pielea să respire şi să se bronzeze. Dar iată că, la peste 30 de grade Celsius, atât cât au fost zilele acestea în capitala Colombo, artista s-a bronzat cam tare şi s-a ales cu o arsură dureroasă pe piept, acolo unde pielea este extrem de sensibilă. "Nu mă învăţ minte cu statul la soare", a scris Delia pe Instagram, în dreptul pozei care vorbeşte de la sine. Solista şi-a oblojit arsura cu iaurt şi cu aloe vera şi şi-a continuat expediţiile.

delia_1.jpg

Delia vacanta Asia, Delia accident vacanta, Sri Lanka, vacante exotice vedete
Delia "şi-a prăjit" rău decolteul
foto: Instagram

"De obicei alegem locurile cele mai frumoase, mai puţin aglomerate, insuliţe doar de noi ştiute. No make-up în vacanţă! Tenul e mai frumos fără tone de lucruri pe el. În primul rând că araţi mai tânără. Ăsta e un motiv pentru care plec în vacanţă, ca să scap de rutina asta. Trezit, machiaj, filmări, emisiune! Îmi ţin părul prins, necoafat", povestea Delia recent într-un interviu pentru Antena 1.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1