Delia a muncit, Florin s -a distrat cu amanta

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Delia Matache a avut un presentiment atunci când a fost expediată de impresarul Lucian Mitrea să cânte de 1 Mai la Caracal. În timp ce solista asuda de zor pe scenă, iubitul ei, Florin Moldoveanu, a profitat şi s-a refugiat repede, la Mamaia, în braţele amantei, fotomodelul Andreea Tivadar.

Citeşte şi:

Delia îşi cară iubitul după ea, ca să nu mai calce strâmb!

Delia, nas în nas cu rivala la Târgul de Mirese!

Delia Matache pilotează avioane

Triunghiul amoros format din Delia Matache, omul de afaceri Florin Moldoveanu şi fotomodelul Andreea Tivadar a fost în centrul atenţiei în weekend, la mare.

Încă de joi seara, Delia s-a plâns pe pagina personală de Facebook că impresarul Lucian Mitrea a "fentat-o" şi i-a găsit un concert nu la Mamaia, aşa cum îşi dorea, ci tocmai la Caracal.

"De ce, Doamne? De ce concert în Caracal de 1 Mai? La mare era prea urât, nu? Lucian Mitrea e de vină!" s-a văitat Delia, cu riscul de a-şi înfuria fanii. Solista a avut parcă un presentiment că iubitul ei îşi va face de cap la mare cu amanta, fotomodelul Andreea Tivadar.

Astfel, ca un făcut, în timp ce Delia îşi rupea corzile vocale pe la Caracal, drumurile Andreei şi ale lui Florin s-au intersectat la Mamaia. Moldoveanu şi-a luat unul dintre prietenii apropiaţi, pe Codin Maticiuc, şi au plecat să se distreze tot weekendul pe Litoral, ei cazându-se la Hotelul Rex.

Andreea Tivadar a ajuns sâmbătă la prânz la mare împreună cu câteva colege. Nici nu a pus bine piciorul pe faleza de la Mamaia, că fotomodelul s-a dus glonţ la hotelul unde a stat Moldoveanu şi i-a făcut o vizită scurtă, de o oră, după care a luat masa cu prietenele la o terasă de fiţe. '

Seara, iubitul Deliei a ieşit în Clubul Office împreună cu Codin Maticiuc şi partenera acestuia, Alina Crişan, după care au mers cu toţii în Bamboo.

Cum a intrat în club, Moldoveanu a venit la Andreea şi nu s-a mai dezlipit de ea toată noaptea, sărutându-se în văzul tuturor. La 4 dimineaţa, aceştia au părăsit cu toţii clubul, Moldoveanu retrăgându-se cu fotomodelul la Hotelul Rex.

Fosta iubită a fotbalistului Szekely, Andreea Tivadar, l-a cunoscut pe Florin Moldoveanu anul trecut. De 1 Mai, ea a plecat la mare împreună cu niște prietene

simeon stalpnicul png

Delia şi Florin, amor cu năbădăi

Delia Matache şi Florin Moldoveanu şi-au început relaţia în urmă cu cinci ani. În ciuda faptului că omul de afaceri era însurat pe atunci cu o altă femeie, Lucica, cei doi nu s-au ferit să se afişeze în public în nenumărate rânduri.

În 2005, după o ceartă mai aprinsă, amplu mediatizată, cei doi amorezi s-au despărţit. Delia s-a cuplat mai apoi cu Matteo, însă nici cu acesta nu a avut deloc noroc.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist la braţul unei blonde în Clubul Twice, în timp ce Delia avea concert la mare.

Sătulă de infidelitatea solistului, Delia i-a dat după puţin timp papucii, revenind imediat în braţele lui Florin Moldoveanu.

Mai citeşte

Iubitul Deliei i-a dat maşină amantei

Iubitul Deliei este dator vândut?

Delia, confundată cu Lady Gaga la Londra

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net