Delia Matache a făcut 20.000 de euro în 40 de minute la Saint Tropez EXCLUSIV

12-13cxvcxvcxbv.jpg

Delia Matache
Cântăreaţa a încasat un onorariu-record pe o cântare de 40 de minute în cel mai exclusivist club din lume, Nikki Beach
Citeste tot despre: 

A dat lovitura cu ultima ei piesă “Da, mamă!”, care, mai nou, “rupe” şi cluburile de fiţe de peste graniţă. Delia Matache a reuşit să golească buzunarele milionarilor din staţiunea exclusivistă Saint Tropez din Franţa, unde diva a susţinut un show pe cinste în weekend.

Delia Matache (33 de ani) e pe cai mari! Solista face ravagii prin topuri cu ultimul ei single “Da, mamă!”, care înregistrează, la numai o lună de la lansare, nu mai puţin de 15 milioane de vizualizări pe Youtube. Deşi versurile piesei sunt în limba română, hit-ul, considerat de cârcotaşi  că ar promova consumul de băuturi alcoolice în rândul tinerilor, e deja celebru peste graniţă!

Sâmbătă, românca noastră i-a dat pe spate, cum s-ar spune, pe milionarii care obişnuiesc să-şi petreacă verile în staţiunea exclusivistă Saint Tropez (Franţa), aceştia scoţând din buzunare nu mai puţin de 20.000 de euro, ca s-o vadă la lucru, timp de 40 de minute. Celebra plajă Nikki Beach s-a umplut până la refuz, iar aproximativ 1.500 de spectatori, crema lumii mondene din afară, au fredonat şi au dansat pe rupte alături de solista noastră.

Şampania, şi ea la un  preţ exorbitant, între 20. 000 şi 50. 000 de euro sticla, a curs în valuri, un prinţ arab achitând o notă de plată ameţitoare de 100.000 de euro! Delia a fost susţinută de mai mulţi români prezenţi la Saint Tropez, inclusiv de soţul său, omul de afaceri Răzvan Munteanu, care i-a promovat tricourile cu chipul ei. N-au lipsit din decor nici Codin Maticiuc şi ştirista PRO TV Andreea Esca, împreună cu familia.

Vrea să-şi facă păpuşă după chipul ei

Hit-ul “Da, mamă!” îi aduce Deliei bani pe bandă rulantă. Solista nu câştigă doar din concerte. Ea a realizat şi o serie de produse inscripţionate cu numele ei sau cu titlul melodiei, care se vând ca pâinea caldă. Întâi au apărut ochelarii antimahmureală, apoi tricourile cu chipul Deliei, iar, mai nou, pe solistă o bate gândul să-şi facă o păpuşă care să-i semene, musai cu ochii albaştri şi cosiţele vopsite în nuanţe verzui, precum le are ea, în prezent.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1