Delia mărturisește: „Pe partea asta, tatăl meu cred că e puțin nemulțumit de mine”

2-3-buna-di-4.jpg

Tatăl Deliei şi-a petrecut ultimii ani în mânăstire
Citeste tot despre: 

Delia Matache este una dintre cele mai de succes soliste din România. De mică a fost răzvrătită iar personalitatea ei non-conformistă s-a dezvoltat încă de pe vremea când era pe băncile școlii. Nu i-au plăcut mediile rigruoase și care o încorsetau, drept dovadă că a mărturisit, într-un interviu acordat pentru adevarul.ro, că a rămas corigentă la... cor!

Astăzi, Delia privește în urmă și își aduce aminte de anii copilăriei. Întotdeauna s-a înțeles bine cu părinții ei, însă, tatăl ei a rămas cu un of. „Eram apropiaţi, dar nu era genul de apropiere pe care o ai azi. De exemplu, acum cu mama şi cu tata am altă apropiere, sunt alţi oameni. Atunci nu aş spune că erau la fel. Acum, da, sunt mai umani, mai calzi. Normal că se schimbă tipul de relaţionare în momentul în care tu eşti super stabilizat şi eşti bine, normal că se simt mândri. Bine, tatălui meu, care e foarte credincios, i-ar plăcea să fiu şi eu credincioasă, deci pe partea asta cred că e nemulţumit. Dar da, avem o relaţie bună, îi ajut, cum să nu fie mulţumiţi?!, a spus Delia pentru adevarul.ro

2-3-buna-di-2.jpg

Aceasta este frumoasa familie a tatălui Deliei

Cu ani în urmă, tatăl Deliei şi-a lăsat familia pentru a fi mai aproape de Dumnezeu și s-a refugiat în Schitul de la Muntele Athos, în speranța că o să își găsească liniștea și echilibrul sufletesc. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Problemele de sănătate ale fostului soț au dat-o peste cap pe Gina Matache, mama Deliei. În urmă cu două săptămâni, bărbatul a fost internat la Spitalul ”Sfântul Ioan”, din Capitală, unde medicii i-au extirpat un rinichi, după ce i-au descoperit o tumoră. Gina nu l-a lăsat la greu pe tatăl fiicelor sale. Îl îngrijește cu devotament și se roagă ca bărbatul să nu fie diagnosticat cu cancer.

  • Mare sărbătoare în familia Matache, care s-a reunit de Paşte. Cu atât mai mult cu cât alături le-a fost şi Ion Matache, tatăl Deliei (36 de ani) şi al Oanei. Bărbatul s-a întors de la schitul de pe Muntele Athos unde s-a retras în urmă cu mai mulţi ani şi şi-a ras şi barba de călugăr. Acesta a fost şi primul Paşte alături de nepoţica Deliei, fiica Oanei, născută în decembrie.