Delia, "mama dragonilor" la concertul Carla's Dreams de la Romexpo!

delia_salopeta.jpg

delia concert carla's dreams
Delia, comparată cu "mama dragonilor" pentru apari'ia ei de la concertul Carla's Dreams
Foto: arhivă personală

Încă se mai aud ecourile concertului Carla's Dreams, pe care trupa originară de peste Prut l-a susţinut weekendul trecut la Romexpo. Una dintre Invitatele serii a fost Delia, a cărei apariţie a făcut deliciul publicului. Artista şi-a obişnuit fanii cu apariţiile spectaculoase, iar concertul "Nocturn" al celor de la Carla's Dreams nu a făcut excepţie. Cântăreaţa şi-a făcut apariţia pe scenă într-o inimă, fiind apaludată minute-n şir.

Îmbrăcată într-o salopetă albă, scurtă, cu glugă supradimensionată, artista şi-a lăsat pletele blonde ondulate să îi cadă pe umeri, fiind comparată de fani şi prieteni cu Daenerys Targaryen, "mama dragonilor",  personaj interpretat de actrița Emilia Clarke, în serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”. Iniţial, artista şi-a făcut apariţia într-o inimă albă uriaşă, ulterior renunţând la acest element al recuzitei pentru a-şi continua coregrafia.    

delia.jpg

delia concert carla's dreams
Delia şi-a făcut apariţia pe scenă într-o inimă uriaşă
Foto: arhivă personală

Artista are o colaborare strânsă cu Carla’s Dreams pentru piese precum „Inima”, „Cum ne noi”, „Da, mama”, „Fata lui tata”, dar și din postura de jurați ai show-ului X Factor. 

colaj_delia_mama_dragonilor.jpg

delia mama dragonilor game of thrones
După apariţia din concert Delia a fost comparată de fani cu Daenerys Targaryen, "mama dragonilor" din Game of Thrones
foto: colaj Click!

Carla's Dreams, colaborare de senzaţie cu Antonia

Băieţii pictaţi pe faţă din trupa Carla’s Dreams au colaborat la una dintre piese şi cu Antonia. Artista a fost şi ea invitată specială în concert. Solista a purtat o ţinută sexy, formată din bustieră şi pataloni decupaţi în zona coapselor, ochii fanilor fiind aţintiţi asupra ei pe toată durata recitalului. 

antonia.jpg

antonia concert carla's dreams
Antonia, ţinută sexy la concertul Carla's Dreams
Foto: arhivă personală

Pe noul lor album, intitulat “NGOC”, care a fost lansat, la Arenele Romane, se regăsesc hit-urile “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub ­pielea mea”, “Te rog” sau “Aripile”. Printre cele 19 melodii incluse, fanii pot asculta şi duetul cu Antonia la piesa, “Sună-mă”. 

 

Loading...

Citește și