Delia, înainte de semifinala ”X Factor”: ”În prima gală a fost o luptă crâncenă”

delia-mama-.jpg

Delia se pregătește de semifinalele de la X Factor
Citeste tot despre: 

Jurații ”X Factor” și cei opt concurenți ai lor se pregătesc temeinic pentru cea de-a doua gală live din acest sezon, în această seară, de la 20.00, la Antena 1, la finalul căreia doar patru dintre aceștia vor trece în marea finală de pe 23 decembrie.

În această seară, de la 20.00, la Antena 1, în cea de-a doua gală live ”X Factor”, Ștefan Bănică va intra alături de Ioana Bulgaru și Doinița Ioniță, în timp ce Delia, care a început prima gală alături de Bella Santiago și Cristina Vasopol, are acum trei concurenți după ce Cristian Sanda a revenit în trupa ei în urma votului publicului. Carla’s Dreams îi are alături pe Cristian Moldovan și Alex Stremițeanu, în timp ce Horia Brenciu a rămas cu o singură trupă, Vox.

Delia mărturisește că simte presiunea, mai ales că toți concurenții sunt buni, iar jurații își doresc pentru ei victoria. ”În prima gală a fost o luptă crâncenă între colegii mei, ei sunt mai pasionali, dar nu uităm că în final e vorba despre concurenți, nu despre jurați. Eu nu am arme noi pentru această finală, dar țin cont de fiecare dată de ceea ce avem în dotare, și anume concurenții. Cred că ei sunt armele, nu există altceva. De ei depinde totul, iar susținătorii trebuie să voteze, dacă doar comentează pe rețelele de socializare, nu rezolvă nimic!”, a mărturisit jurata ”X Factor”.

Loading...

Citește și