Delia: ”Aş fi mai fericită în România dacă ar exista autostrăzi şi drumuri mai bune”

delia-cantareata_romanca.jpg

delia matache a dat interviu pentru ziarul adevarul
Delia: ”Aş fi mai fericită în România dacă ar exista autostrăzi şi drumuri mai bune”
FOTO: Facebook

Cântăreaţa Delia recunoaşte că politica nu este punctul ei forte, dar dezvăluie că sunt anumite aspecte la România care o nemulţumesc. ”Aş fi mai fericită în România dacă ar exista autostrăzi şi drumuri mai bune”, a spus Delia, pentru ziarul ”Adevărul”.

Într-un interviu pentru „Adevărul“, Delia a dezvăluit că este conştientă de puterea de convingere pe care o are graţie statutului de persoană publică, dar a explicat că nu vrea să şi-o folosească pentru a influenţa oamenii pe diverse teme pe care nu le stăpâneşte. Totuşi, artista subliniază că s-a lovit şi ea de problemele care îi nemulţumesc pe români, cum ar fi lipsa autostrăzilor şi drumurile proaste. 

Delia, despre sărutul în public și autostrăzi

Cu naturalețea binecunoscută, Delia a făcut mărturisiri într-un interviu pentru ziarul ”Adevărul”

  • ”În primul rând, nu mă pricep absolut deloc la politică. La chestii umane nu trebuie să te pricepi, pentru că rezonezi, îţi dai seama când un lucru tinde să te îngrădească. «Hai să interzicem sărutul în public». Opa, stai aşa că asta nu e normal. Nu trebuie să fii doctor docent ca să-ţi dai seama că e împotriva firii, vreau să fiu liber, vreau să iubesc, vreau să iubesc ce-mi place, să mă manifest, să fiu creativ. Atâta timp cât nu fac rău nimănui nu înţeleg de ce să-mi luaţi dreptul da a trăi cum îmi doresc.”
  • ”În schimb, la politică nu mă pricep deloc, dar mă uit la ştiri, aud păreri, îmi dau seama că de multe ori suntem şi foarte manipulaţi şi că e bine să nu cazi într-o capcană, pentru că nu ştii de ce parte pici. Politic nu aş vrea să influenţez în nici un fel, pentru că nu mă pricep, nu ştiu, habar n-am. Şi cred că lucrurile uneori ne depăşesc şi nu sunt ceea ce par a fi, cred că de multe ori nu ştii cu exactitate cum stau cu adevărat unele lucruri. Dar aş fi mult mai fericită în România dacă am avea nişte drumuri pe care să mă pot deplasa cu duba noastră cea de toate zilele fără să facem 13 ore până la Timişoara. Da, aş fi mai fericită dacă ar exista autostrăzi, drumuri mai bune. Mi se pare uneori că trăim în două lumi în acelaşi timp – o lume în care lucrurile au evoluat şi în care avem tehnologii avansate şi altă lume în care n-avem drumuri şi am rămas în urmă. Mi-ar plăcea să ne putem deplasa mai decent, asta e o chestie pe care am întâmpinat-o în meseria mea. Uneori luăm avioane, dar nu poţi mereu, majoritatea drumurilor, 80%, le facem cu duba şi e un risc la care te supui până la urmă. Am fost fericiţi până acum, dar în momentul în care pleci la drum oriunde în ţara asta eşti supus unui risc enorm.”
loading...
Loading...