Delia este ca o mămică pentru sora mai mică

14-vedete-3-col-delia-sora.jpg

Oana (dreapta) face backing-vocals în trupa Deliei şi a cântat la toate concertele de la Sala Palatului
foto: infomusic.ro

Solista are mână bună la năşit. După ce anul trecut l-a cununat pe Gabriel Cotabiţă, iată că, pe 28 mai, Delia Matache şi soţul ei vor fi din nou părinţi spirituali. De data aceasta, pentru sora ei mai mică, Oana, pe care în copilărie Delia o băga, în joacă, în maşina de spălat.

Cântăreaţa de muzică de petrecere Gina Matache este o mamă fericită!  Delia s-a măritat şi este o femeie împlinită alături de afaceristul Răzvan Munteanu, iar mai nou urmează să se aşeze la casa ei şi mezina familiei. Oana (26 de ani) se va căsători peste două luni cu iubitul ei, iar cea care o va duce la altar este chiar celebra sa surioară şi soţul acesteia. După cum se ştie, Delia este obişnuită cu postura de naşă pentru că şi-a făcut instructajul la nunta lui Gabriel Cotabiţă, eveniment care a avut loc în octombrie, anul trecut, aşa că nu va avea emoţii.

14-vedete-2.jpg

Delia Matache şi soţul ei, Răzvan Munteanu, se pregătesc de nunta Oanei

 

Ginerele se numeşte, surpriză!, tot Răzvan, are 26 de ani, şi chiar dacă la vârsta aceasta mulţi încă mai copilăresc, iată că iubitul Oanei a fost extrem de hotărât să renunţe la burlăcie. Cum tânărul şi-a cumpărat un apartament din banii câştigaţi din propria-i muncă, hărnicia băiatului a fost un atuu în ochii soacrei. ”Îl apreciez mult pe Răzvan. Munceşte de mic, are o afacere şi şi-a luat căsuţă din banii lui. În plus, părinţii lui sunt oameni sufletişti. De un an este cu Oana şi se iubesc foarte mult. De pregătiri se ocupă chiar ginerele meu, Răzvan, aşa cum a făcut şi la nunta Deliei”, a declarat, pentru Click!, Gina Matache. Soacra mică a pregătit deja programul muzical: “Am câteva melodii pentru naşi, dar şi pentru părinţii ginerelui”, a mai spus Gina Matache.  Deşi, în copilărie, cele două surori se întreceau în ghiduşii, Delia a avut mereu grijă de Oana, angajând-o, în urmă cu doi ani, în trupa ei, ca backing-vocals. 

14-vedete-1.jpg

Solista Oana şi Răzvan au decis să-şi jure credinţă după o relaţie de un an

 

Loading...

Citește și

 • Delia vacanta Asia, Delia accident vacanta, Sri Lanka, vacante exotice vedete

  Aşa cum era de aşteptat, Delia (35 de ani) a fugit să-şi încarce bateriile după concertele Psihedelia. Nu la Amara sau la Sinaia, ci tot departe, cum îi place ei, tocmai în Sri Lanka, în Asia de Sud.

 • delia concert sala palatului salt inaltime 10 metri

  După trei zile de spectacole la Sala Palatului, Delia a tras linie şi a adunat! Şi are cu ce se lăuda. A cântat cu sala plină, iar la final s-a declarat extrem de mulţumită. Adrenalina concertelor a fîăcut-o să nu închidă un ochi nici după ce a ajuns acasă, dar cea mai mare grijă a ei, ca şi a spectatorilor cărora le-a dat mari emoţii, a fost saltul de la 10 metri.

 • delia

  Delia este considerată una dintre cele mai bune voci de la noi, iar piesele ei numără milioane de vizualizări pe YouTube. Solista are mulţi fani, așa-numiții delioni, care îi urmăresc fiecare apariție şi îi cumpără albumele. Dar punem pariu că nici chiar ei nu știu totul despre artista momentului în România.

 • delia

  Delia ar putea fi numită "regina schimbărilor de look". Dintre vedetele autohtone, solista a avut curajul să-și schimbe culoarea părului mai des decât oricare alta. A trecut de la blondul cu care o știm cu toții la verde, roz, dar și la culorile curcubeului.