Delia, în concert chiar de ziua ei. Artista împlinește 38 de ani

Citeste tot despre: 

Vineri, 7 februarie, este ziua în care Delia cântă „Azi e ziua mea, vreau tort”.

Împlineşte 38 de ani şi cum poate petrece mai bine decât pe scenă?! Aşa că ia-ţi prietenii şi veniţi să-i uraţi „la mulţi ani”, să fredonaţi împreună cu ea hituri precum „Da, mamă”, „Despablito” sau „Ce are ea”. Concertul are loc de la ora 23.15, la Berăria H. Biletele pentru „sărbătorită” costă 60, 99 sau 180 de lei. 

Și anul trecut, Delia a sărbătorit în același fel, iar petrecrea-concert a fost un real succes. Pe scenă au urcat pe rând artiștii prieteni cu vedeta și au cântat împreună hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum „Cum ne noi”, „Weekend”, „Ipotecat”, „Vino la mine”, spre surpriza și bucuria Deliei, care nu bănuia absolut nimic. Pe lângă interpreții menționați anterior, a venit să o surprindă pe vedetă și Nick, fostul coleg de trupă al sărbătoritei. Toți i-au adus Deliei acadele și flori, iar vedeta a publicat totul pe rețelele de socializare, pentru ca si urmăritorii săi să trăiască magia aniversării sale. 

Ce cadouri a primit Delia în 2019

delia-cadou-mop3.jpg

delia galeata si mop
Delia a primit numai cadouri amuzante
Foto: Antena 1

Cu puțin timp înainte de ziua sa de naștere, Delia și-a amuzat colegii de la „iUmor” după ce le-a mărturisit că și-ar dori mai degrabă cadouri practice, decât obiecte scumpe sau extravagante. „Mi-aș dori cadouri folositoare. Am nevoie de dresuri de scenă, cosmetice, apă micelară, dischete demachiante, bețișoare demachiante, tratamente de păr, iar parfumurile mă bucură mereu. Puteți să îmi luați peruci, pentru că le și colecționez, sau șepci, bonete, pălării cu borul mare, amplu și foarte drept. Ce nu mai am eu și nu îmi place să cumpăr: detergent de vase, un ceainic inteligent sau măcar să fie drăguț. Primesc și vitamina C, magneziu și alte suplimente pe care trebuie să le ia un om sănătos”, a povestit râzând artista.

Ca urmare, colegii s-au conformat, iar în ultima zi de audiții din cel de-al șaselea sezon „iUmor”, jurata a avut parte de o mulțime de surprize! Delia și-a început ziua alături de jurații Mihai Bendeac și Cheloo, dar și de prezentatorii Dan Badea și Șerban Copoț, care au întâmpinat-o cu tort de ciocolată. Iar dacă Bendeac i-a făcut cadou un cățeluș de pluș, admiratorii din sală au făcut ca toate dorințele Deliei să se împlinească! Aceștia i-au cântat „La mulți ani!”, apoi, rând pe rând, i-au dăruit câte un cadou. „Nu cred așa ceva! Am primit un mop! Și dischete demachiante! Iar aici e detergent, îl recunosc după formă!”, spunea amuzată Delia, pe măsură ce deschidea fiecare cadou.

Loading...