Delia a cedat când i s-a spus că a îmbătrânit: «Să-mi cumpăr un baston? Eşti incredibil de idiot!»

delia_viva.jpg

delia
Delia a fost protagonista unei şedinţe foto pentru o revistă
foto: Viva!

Săptămâna şi fanul care o provoacă! Delia a fost scoasă din pepeni în ultimul timp, de cei care îi urmăresc reţelele de socailizare. Artista a reacţionat din nou la un comentariu în care i se spunea că ar face orice pentru a primi aprecieri şi a căştiga atenţia publicului. Evervată peste măsură, artista nu şi-a mai controlat nici limbajul şi a jignit şi ea.

Delia începe să resimtă din plin şi "efectele adverse" ale statutului de vedetă în România. În ultimele săptămâni,  a primit o serie de reproşuri. Totul a început din vacanţa ei luxoasă din Maldive şi a continuat după ce cântăreaţa a publicat mai multe imagini de la şedinţă foto făcută pentru o revistă. În fotografia care l-a făcut pe fan să comenteze acid, Delia se strâmbă, iar gestul ei a fost imediat catalogat ca fiind unul care să-i aducă mai mulţu admiratori.

"Nu mai ştii cum să te zbanţui pentru like-uri. Ce ai fost şi ce ai ajuns. Erai mai frumoasă şi mai naturală pe vremea când cântai cu Nick. Acum nu vrei să accepţi ca fiecare om ca şi tine de altfel îmbătrâneşte", este comentariu care a înfuriat-o pe solistă.

delia.jpg

delia comentaii instagram
Acesta este schimbul de replici dintre Delia şi fanul ei
Foto: Instagram

"Deci să nu mai pozez în reviste ca «tre să accept că îmbătrânesc»!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu «naturală» înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinţi e ok? Să las mult sebum pe frunte... aşa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun nişte «ştrampi» aşa ca pentru vârsta mea înaintată? Să-mi cumpăr un baston? Oricum...deci să nu mai pozez că-s bătrână şi nu e ok să pozăm bătrâni! Eşti foarte idiot! Incredibil de idiot!!!", i-a răspuns artista. 

Delia are 36 de ani şi este căsătorită cu Răzvan Munteanu, soţul care o sprijină şi o ajută în cariera muzicală, fiind cel care se ocupă de concertele ei. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Delia insarcinata, copil, solista, Razvan Munteanu, clinica de fertilizare, tratamente in vitro, sarcina

    Tace și face. În timp ce toată lumea o sâcâie cu întrebarea “și, pe când un copil?”, Delia își pregătește terenul și se ocupă de partea practică. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la un centru de fertlizare in vitro, de pe strada Polonă, din București.

  • delia clinica fertilizare in vitro

    Fotografiile cu Delia în timp ce intră în clinica de fertilizare de pe strada Polonă, surprinse cu doar câteva zile în urmă în exclusivitate de Click! au cam supărat-o pe celebra artistă. Deşi mama cântăreţei a tot povestit de-a lungul timpului că fiica ei încearcă să conceapă un bebeluş şi face tratament pentru a-şi îndeplini visul, întrebată concret despre acest subiect solista a părut uşor deranjată că după ce a fost văzută la recepţia unei clinici care fix cu inseminarea artificială se ocupă. Solista a negat vehement că ar "lucra" la un copil şi că ar avea nevoie de tratament de specialitate.

  • Delia Matache (35 ani) se află în vacanţă în Maldive alături de soţul ei, dar chiar şi acolo, primeşte mesaje care o înfurie. Recent, unul dintre prietenii ei virtuali i-a lăsat un comentariu la o fotografie publicată de vedetă, care a făcut-o să explodeze pe Instagram.

  • Delia Matache (36 de ani) este o cântăreaţa apreciată în România pentru capacităţile sale vocale, dar şi pentru apariţiile cât se poate de provocatoare. Artista este conştientă de atuurile sale fizice şi nu se fereşte să se fotografieze în ipostaze îndrăzneţe ori de câte ori are ocazia, spre fericirea celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.