Delia, Bănică şi Brenciu se bat în concerte

18_1.jpg

Delia pregăteşte concertele ”Acadelia”, programate pe 14, 15 și 16 noiembrie, la Sala Palatului
foto: arhivă personală

Cei trei artişti de calibru nu au luat vacanţă, chiar dacă filmările la ”X Factor” s-au încheiat, concentrându-se pe cariera muzicală. Dacă Horia Brenciu (45 de ani) şi Delia (36 de ani) se luptă să-şi vândă biletele la recitalurile de la Sala Palatului, iată că Ştefan Bănică Jr (50 de ani) este mai degrabă preocupat să atragă spectatori la turneul din Canada, pe care îl va susţine în luna noiembrie.

Conform proverbului vara îţi faci sanie, iar iarna car, iată că şi Horia Brenciu a început încă de pe acum să-şi promoveze concertul ”Împreună de 25 de ani”, pe care îl va susţine la Sala Palatului, pe 7, 8, 9 decembrie, de la orele 20.00.

18_7075379-mediafax_foto-bogdan_danescu.jpg

Horia Brenciu vă așteaptă la show-ul ”Împreună de 25 de ani”, pe 7, 8 și 9 decembrie, la Sala Palatului
foto: Mediafax

 

El şi-a postat pe contul de Facebook un filmuleţ, în care se semnează de zor pe biletele de intrare: ”Anunţul concertelor vine cu o surpriză: primii 500 de cumpărători vor primi un bilet de colecţie FANTIX! Biletul este realizat pe o hârtie specială şi are autograful subsemnatului! Mai mult de atât, primii 100 de cumpărători care vor achiziţiona bilete la categoria VIP sau la categoria 1 vor primi un cadou surpriză! Aşadar, decembrie începe cu voi! Vom sărbatori 25 ani de la prima mea apariţie tv. Abia aştept să ne vedem. Cred că noaptea mă prinde la birou, tot semnând, dar nu regret!”, a menţionat artistul.

 

Preţul biletelor este cuprins între 159 şi 261 de lei. Nici Delia nu se lasă mai prejos şi şi-a anunţat fanii că, pe 14, 15, 16 noiembrie, de la orele 20.00, va urca din nou pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, unde cel mai ieftin bilet, la concertul ”Acadelia”, este 80 de lei, iar cel mai scump, 390 lei, la Categoria VIP.

 

Însă pe Delia o puteţi asculta şi astăzi, la  spectacolul „Pro FM on Top”, care va avea loc pe acoperişul Casei Poporului.  Jurata de la “X Factor” şi “iUmor”, emisiunile Antenei 1, va susţine un amplu recital cu cele mai tari piese, de la cele cântate cu N&D la cele cu Macanache şi The Motans. Vor mai urca pe scenă artiştii Global Records, Antonia, Alex Velea, The Motans, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Vanotek, Adda, Mira, Lino şi Mark Stam. 

18_2.jpg

Ștefan va susține turneul ”Ăsta-s eu”, în Canada, pe 10, 11 și 12 noiembrie
foto: arhivă personală

 

Nu în cele din urmă, şi Ştefan Bănică Jr  anunţă turneul din Canada, din luna noiembrie, intitulat ”Ăsta-s eu”: ”Vă aştept pe 10 noiembrie la Montreal, pe 11 noiembrie la Toronto şi pe 12 noiembrie, la Calgary”.

 

Fanii de acolo îl aşteaptă cu nerăbdare, bombardându-l cu mesaje de bucurie că îl vor vedea în concert, ei alinându-şi, astfel, dorul de ţara natală. Preţul biletelor e cuprins între 35 şi 115 dolari.  

Cei trei se ciondănesc adesea la Antena 1

18_delia2.jpg

Ei sunt colegi la ”X Factor”

 

Ștefan Bănică, Delia și Brenciu sunt colegi la “X Factor”, alături de solistul de la Carla’s Dreams, însă ei fac adesea glume pe seama concertelor fiecăruia. Brenciu a recunoscut, în direct, că Ștefan este cu mult mai norocos la fane, pe care le atrage cu piesa ”Veta, mi-ai furat chiuveta”, dar și cu mișcările de rock-er. În calitate de jurați, ei nu sunt mereu de acord în privința concurenților. Iar în pauze, fiecare are și câte un fix: Delia mănâncă ciocolată, Horia se plimbă prin sală, căci nu are stare, iar Ștefan fredonează piese din repertoriul lui. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Delia Matache știe cum să-și surprindă colegii de platou de la iUmor cu ținute cât mai controversate, însă de această dată ei nu au înțeles pe deplin care au fost ideile ei când s-a îmbrăcat așa în una dintre edițiile emisiunii. Aceștia au asemănat-o cu o bomboană de brad din anul 1982. Cu toate replicile amuzante pe care le-a primit, artista nu a părut să fie afectată în niciun fel de remarca oferită de Cheloo, ba chiar s-a simțit amuzată.

  • Problemele de sănătate ale fostului soț au dat-o peste cap pe Gina Matache, mama Deliei. În urmă cu două săptămâni, bărbatul a fost internat la Spitalul ”Sfântul Ioan”, din Capitală, unde medicii i-au extirpat un rinichi, după ce i-au descoperit o tumoră. Gina nu l-a lăsat la greu pe tatăl fiicelor sale. Îl îngrijește cu devotament și se roagă ca bărbatul să nu fie diagnosticat cu cancer.

  • Zâmbetul și fericirea lui Horia Brenciu ascund multe amintiri triste, în special pierderea mamei la o vârstă foarte fragedă. Artistul a povestit despre momentele în care și-a pierdut mama și explicat cum a reușit să treacă peste acele clipe.

  • Au trecut 23 de ani de când marele actor Ștefan Bănică a murit, iar fiul lui care-i poartă numele îi simte în continuare lipsa. Artistul a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare în care a amintit lumii ce pierdere a avut scena teatrului românesc în urmă cu 23 de ani.