Delia Antal şi-a botezat băieţelul! Tatăl copilului, marele absent de la slujba de creştinare

botez_antal.jpg

delia antal botez baietel cristina spatar nasa
Delia Antal a născut copilul în America şi l-a botezat în România
Foto: arhivă personală

De când a devenit mamă, viață actriței Delia Antal s-a schimbat radical. Duminică, actriţa a trecut prin emoții mari, căci şi-a botezat băiețelul, în vărstă de 9 luni, Aiden Sunrise Antal. Nașii copilului au fost cântăreața Cristina Spătar, cu care Delia Antal are o frumoasă relație de prietenie, de mai bine de 15 ani, alături de un alt prieten drag Deliei, omul de afaceri Răzvan Dincă. absent a fost tatăl micuţului şi se pare că nici nu s-ar fi contat pe el pentru această ceremonie.

Ceremonia de botez a avut loc la o biserică din comuna Dragomirești Vale, iar petrecerea s-a ţinut la un local din zonă. Invitații au fost primiți cu șampanie și pișcoturi și răsfăţaţi cu un meniu de fiţe. 

“Am fost extrem de emoționată în biserica, mi-au dat lacrimile. Aiden este foarte liniștit de obicei, dar în biserica a plâns foarte mult. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au ajutat să organizez în câteva zile ceremonia de botez. Le mulțumesc nașilor lui Aiden, Cristinei Spătar și lui Răzvan Dincă, niște oameni extraordinari. De Cristina Spătar mă leagă o prietenie de mai bine de 15 ani, de atunci îmi spunea că dacă fac un copil ea vrea să fie naşă, am fost mereu prietene, nu ne-am certat niciodată și indiferent unde am locuit, am ținut mereu legătură. Naşul Răzvan este foarte implicat și tot timpul mă sună că să-l vadă pe Aiden. Răzvan Dincă este motivațional speaker și producător de filme. La fel ca și Cristina, Răzvan s-a ales singur naș”, a mărturisit Delia Antal.

botez delia antalZoom
Delia nu l-a invitat la slujba de creştinare pe tatăl copilului
Foto: arhivă personală

Toată lumea s-a întrebat de ce tatăl copilului Deliei nu a fost prezent la un eveniment atât de important, dar se pare că apropiaţii actriţei cunosc toate detaliile. Încă de când a rămas însărcinată, tânăra și-a asumat faptul că o să fie o mamă singură pentru copilul ei și o să-l crească ea, așa cum consideră că este mai bine. Nu are o legătură apropiată cu tatăl băiețelului său, vorbesc foarte rar, așa se explică de altfel și lipsa acestuia de la botez. Băiețelul Deliei Antal a fost născut la Los Angeles, la celebrul spital Cedars-Sinai, și au existat unele complicațîi la naștere.

“Eu țin foarte mult la conexiunile sentimentale, la vibe-urile între oameni, nu am simțit deloc o conecţie între Aiden și tatăl lui, motiv pentru care nu l-am invitat nici la botez. Ceremonia a fost aranjată de pe o zi pe alta, pe repede înainte, pentru că noi ne pregătim să plecăm într-o vacanță de o lună de zile în Dubai și Mauritius, mi-am dorit foarte tare să-l botez pe Aiden, așa că nu m-am stresat să-l invit pe tatăl lui, având în vedere că eu mi-am asumat de la bun început, din primele săptămâni de sarcină faptul că sunt o mama singură și o să-l cresc frumos pe copilul meu", a mai spus actriţa.

loading...
Loading...

Citește și

  • Delia Antal este una dintre cele mai de succes românce. Actriţa locuieşte la Londra şi duce o viaţă ca în filme, însă nu a fost întotdeauna atât de fericită ca acum. Copilăria ei nu a fost una prea roz, iar vedeta îşi dorea încă din adolescenţă să fie cât mai departe de casă. Ca orice copil, Delia a avut divergenţe cu părinţii, iar acum îşi aduce aminte cu zâmbetul pe buze cum era altoită de tatăl său, uneori poate chiar şi fără motiv.

  • delia antal mamica bebelus a nascut

    Delia Antal poate răsufla uşurată după ce băieţelul ei a venit în sfârşit pe lume! Actriţa a avut o sarcină lungă şi i-a îngrijorat şi pe medicii care au urmărit-o în toată această perioadă. Vedeta trebuia să nască la 26 aprilie, dar termenul a fost depăşit cu aproape o lună.

  • delia antal bebelus baietel

    Un miracol de la un capăt la altul! Aşa pot fi descrise sarcina şi travaliul de 3 zile şi jumătate prin care a trecut Delia Antal. Actriţa s-a încăpăţânat să nască natural, iar acest lucru era să o coste scump. A ajuns la spital târziu când inima bebeluşului era să cedeze şi a fost supusă de urgenţă unei operaţii de cezariană, la cel mai bun spital din America. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar acum vedeta se bucură de prima plimbare cu băieţelul ei.

  • Cunoscută ca fiind regizoarea filmului ”D'ORA”, buna prietenă a Monicăi Gabor trăiește o perioadă specială a vieții ei. Delia Antal este însărcinată în 7 luni și a povestit câte sacrificii a făcut pentru a-și îndeplini visul.