Decor de basm la nunta Claudiei Ghiţulescu! Cântăreaţa se mărită sâmbătă

claudia.jpg

claudia ghitulescu botez italia
Claudia Ghiţulescu a cântat laun botez în Italia
foto: arhiva personală

Au mai rămas câteva ore până când Claudia Ghiţulescu (39 de ani) va îmbrăca rochia de mireasă! Cântăreaţa de muzică populară se căsătoreşte religios sâmbătă după-amiază la o biserică din sectorul 5, urmând să petreacă într-un decor de vis la o sală de evenimente din Crângaşi. Artista a vrut ca în ziua nunţii ei să arate ca o prinţesă şi a pus accent pe toate detaliile. Solista nu doar că şi-a ales o rochie diafană, ci şi un decor în nunaţe şarmante de alb şi roz pal.

Claudia Ghiţulescu a fost într-o agitaţie continuă în ultimele luni de când a început să-şi pregătească nunta cu iubitul ei, Marian. Sexoasa brunetă a probat mai multe rochii de mireasă până să se decisă asupra modelului de prinţesă, a degustat preparatele din meniul cu care îşi va aştepta invitaţii şi a stabilit cu un designer floral cum să arate aranjamentele, buchetele şi lumânările.

sala.jpg

sala nunta claudia ghitulescu complex evenimente
Claudia Ghiţulescu face nuntă mare la un centru de evenimente din Crângaşi
foto: arhiva personală

Aşadar, treaba solistei nu a fost deloc una uşoară. Artista a trecut şi pe la medicul estetician înainte de nuntă pentru a şetrge de pe chip urmele nopţilor nedormite şi ridurile fine de expresie.

buchet.jpg

claudia ghitulescu buchet mireasa
Claudia Ghiţulescu a vrutun buchet cu flori albe şi roz pal
foto: arhiva personală

"Nunta Claudiei se anunţă plina de farmec. Decorul este în nuanţe de roz pal şi alb. Am sesizat o mare atracţie a miresei câtre o nuntă glamour, de prinţesă,  extrem de elegantă cu flori preţioase. Pentru biserică, Claudia a ales o combinaţie de lalele albe şi roze, dendrobium şi trandafiri albi. Pentru buchete, lumânări şi accesorii, s-a mers pe o combinaţie de flori care să cheme primăvara. Astfel, am ales frezii şi ranunculus albe şi trandafiri roz pal", a povestit designerul floral care s-a ocupat ca totul să arate ca în basme la nunta Claudiei Ghiţulescu. 
Loading...

Citește și

  • claudia ghitulescu

    Claudia Ghiţulescu arată extraordinar la 38 de ani, însă are şi o artilerie de tratamente corporale la care nu renunţă. Solista de muzică etno acordă mare atenţie tenului şi posteriorului.

  • claudia ghitulescu nunta petrecere burlacitei

    Au mai rămas patru zile până când una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară va îmbrăca rochia de mireasă. În acest weekend, Claudia Ghiţulescu se căsătoreşte religios, dar până la marele eveniment, bruneta a fost surprinsă cu o petrecere de pomină între fete care a avut loc la un restaurant cu specific românesc.

  • Claudia Ghiţulescu se pregăteşte de petrecere. Duminică este ziua ei, aşa că sigur va face un chef. Că aşa-i frumos când eşti sărbătorit. Şi mai avem o noutate. Artista a lansat, recent, piesa "De acum îmi place să trăiesc"!

  • Diana Enache (20 de ani) a scăpat de examenele de la facultate, fiind studentă în anul al doilea la Drept, și poate să-și vadă și de cariera artistică.