Decolteul Mădălinei Ghenea este amețitor. Cât de sexy s-a pozat bruneta

ffhgjk.jpg

Mădălina Ghenea își ține mai mereu fanii pe jar cu astfel defotografii
foto: Instagram

Mădălina Ghenea amețește bărbații cu decolteul său. Bruneta nu a renunțat la pozele sexy nici după ce a devenit mămică și continuă să facă furori cu formele sale, în poziții care mai de care mai provocatoare.

Mădălina Ghenea nu se dezminte. Nu de puține ori a demonstrat că este o mămică nonconformistă și dezinhibată, iar ultimele sale fotografii de pe rețelele de socializare întăresc această realitate. Una dintre cele mai sexy brunete de la noi, dar și din străinătate, amețește orice bărbat cu bustul său generos pe care nu și-l ascunde, dimpotrivă, și-l etalează cu fiecare ocazie.

Conștientă de atuurile sale și de faptul că ele prind la public, iubita lui Matei Stratan nu ezită să-și impresioneze fanii, deloc puțini, cu fotografii în cele mai senzuale și incitante poziții. Cu cât te uiți mai mult la foografiile sale, cu atât îți vine mai greu să crezi că în urmă cucâteva luni a adus pe lume o fetiță.

Ghenea s-a fotografiat în apă, în una dintre cele mai sexy ținute pe care le deține garderoba sa. Decolteul său generos a  fost punctul de atracție al imaginii și nu puțini au fost cei care i-au dat zoom.

Zoom
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai nonconformiste mămici din showbiz
foto: Instagram

Ulterior acestei imaginii, bruneta a revenit cu încă două fotografii, de data aceasta pe uscat, însă nu a renunțat la ținuta sexy. Costumul de baie purtat pe sub plasă i-a venit de minune, croit parcă fiind pe formele apetisante ale sale.

Zoom
Bruneta nu ezită să-și etaleze bustul generos în cele mai sexy ținute
foto: Instagram

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Mădălina Ghenea (29 de ani) a realizat un nou pictorial de senzație. În cele mai senzuale poziții și cu privirea pătrunzătoare, bruneta a ochit obiectivul aparatului foto și a mai bifat o ședință foto de excepție.

  • De aproape patru luni, Mădălina Ghenea trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Cu o carieră de succes, atât în țară, cât și în străinătate, cu un partener iubitor și grijuliu și cu o fetiță sănătoasă, Mădălina se poate considera cu adevărat o femei împlinită pe toate planurile.Pozele recente publicate de model pe diferite rețele de socializare, au stârnit mare vâlvă în rândul fanilor, care au complimentat-o fără încetare.