Decolteul adânc al Andreei Marin intrigă multă lume. ”Te transformă într-o narcisistă”

gth.jpg

Andreea Marin s-a schimbat mult de la divorțul de Tuncay
foto: Facebook

De când a divorțat, Andreea Marin (42 de ani) s-a schimbat complet. Zâna a slăbit mult, și-a schimbat atitudinea și garderoba, lucruri pe care nu mulți admiratori le apreciază. Ultima fotografie publicată pe Facebook a stârnit păreri contradictorii în ceea ce privește schimbarea sa.

Andreea Marin devine din ”Zâna bună” o zână misterioaă și senzuală, acest lucru fiind observat în recentele sale fotografii, deloc puține, publicate pe rețelele de socializazre. Bruneta se pozează din ce în ce mai sezy și provocator și evidențiază părți ale corpului pe care până acum le-a ascuns. Garderoba sa conține din ce în ce mai multe articole vestimentare decoltate și mulate, spre bucuria sau dezamăgirea fanilor.

Andreea Marin a publicat o poză în care decolteul generos este vedeta. Nu este prima dată când vedeta își evidențiază bustul, în ultima perioadă, fotografii de acest gen fiind destul de des. Se pare că acest lucru nu este apreciat de toată lumea și nu puțini sunt cei care consideră că bruneta s-a schimbat mai mult decât este cazul.

Cum nu poți mulțumi mereu pe toată lumea, părerile au fost împărțite în secțiunea de comentarii ale pozei. Diva a fost criticată pentru faptul că fotografii  de acest gen au tot apărut pe paginile ei de pe rețelele de socializare, iar acest lucru nu-i aduce niciun beneficiu.

” Ești o femeie frumoasă, inteligentă, dar explozia de poze personale te transformă într- o narcisistă. Folosește excesul de energie în acțiunile umanitare și atunci pe lângă frumusețea sufletească, oamenii vor vedea și frumusețea fizică. Este păcat să suferi comparații cu starletele care doar vor să fie văzute. Rămân în continuare o admiratoare, dar numai atunci când te implici în ceva folositor. Astăzi ești lăudata pentru o poză, mâine la fel, dar poimâine e deja prea mult.” Sau ”De la o vreme nu mai sunteți dumneavoastră. Altă dată nu mai pozați așa că nu sunteți ca fetele de la Capatos”, au fost opiniile unor fani care nu sunt de acord cu schimbarea sa bruscă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1