De ziua ei, Crina Abrudan a stat peste 20 de ore la shopping!

crina_abrudan.jpg

crina abrudan vacanta dubai
Crina Abrudan s-a reîntors în Dubai
Foto: arhivă personală

Reducerile au înnebunit-o la propriu pe Crina Abrudan şi nici nu este de mirare că a "dormit" la mall, dacă ne gândim că centrele comericiale sunt adevărate oraşe în Dubai. Aflată în vacanţă, fosta ştiristă nu s-a putut abţine să nu cumpere tot ce a văzut cu ochii. În doar două zile, vedeta a petrecut peste 20 de ore numai prin magazine.

Visul oricărei femei de a-şi cumpăra tot ce-i pofeteşte inima i s-a îndeplinit Crinei Abrudan. Blonda s-a răsfăţat la shopping într-un mall din Dubai de unde a uitat să mai iasă. Zilele trecute, fosta prezentatoare de la Antena 1 a împlinit 40 de ani, aşa că este de înţeles de ce a avut liber să-şi ia tot ce i-a făcut cu ochiul. "Scoteţi-mă din mall. Ieri zece ore, azi cinci and counting (n.r. încă număr). Până iarna viitoare, pauză! Ce mă fac cu atâtea reduceri?!", a notat vedeta în dreptul unor imagini din timpul aventurii de la cumpărături.

crina.jpg

crina abrudan dubai mall cumparaturi
Crina s-a bucurat de perioada de reduceri şi şi-a cumpărat cadouri pentru un an întreg
Foto: arhivă personală

Zilele trecute, Crina Abrudan a schimbat prefixul. Vedeta a împlinit 40 de ani, dar aniversarea nu a fost la fel de fericită pe cât şi-ar fi dorit ea. Anul acesta a fost pentru prima dată când nu l-a mai avut alături pe tatăl ei. Actorul Ion Abrudan s-a stins din viaţă în a doua zi de Crăciun, lăsănd în urmă o familie devastată de durere. El a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru părintele vedetei. Când a aflat teribila veste, Crina, care se afla în vacanţă tot în Dubai, sărbătorind aniversarea soţului ei Gabi Popescu, s-a întors de urgenţă în ţară. 

 

Loading...

Citește și

 • crina abrudan

  Crina Abrudan a anunțat în urmă cu scurt timp pe pagina personală de Facebook moartea tatălui ei, actorul Ion Abrudan. Bărbatul a suferit un infarct luni, în prima zi de Crăciun, și a fost dus cu elicopeterul la Timișoara. Din păcate, Ion Abrudan s-a stis pe masa de operație.

 • crina abrudan aniversare gabi popescu deces tata

  Anul acesta de Crăciun, Crina Abrudan a trecut de la extaz la agonie în doar câteva ore. Şi-a sărbătorit cu fast soţul, pe fostul fotbalist Gabi Popescu, dar la scurt timp după tăierea tortului, a aflat o veste teribilă. Tatăl ei, actorul Ion Abrudan, se stingea din viaţă în urma unui infarct. Deşi părintele vedetei tv a fost dus cu elicopterul de la Oradea la Timişoara, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.

 • crina abrudan

  Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3.

 • crina abrudan rochie de mireasa gala lahav

  A fost o noapte pe care Crina Abrundan, Gabi Popescu, naşi şi invitaţii lor şi-o vor aminti mult timp de acum încolo. Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a căsătorit şi a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1