De unde a moștenit Corina Chiriac eleganța. Imagini de aur cu mama și străbunica

corina_chiriac_01.jpg

corina chiriac
Corina Chiriac a fost și este un etalon al eleganței
Foto: arhiva personală

Corina Chiriac (68 de ani), una dintre cele mai talentate și mai elegante soliste ale ”Epocii de Aur”, și care continuă să ne încânte cu piesele ei de inimă albastră, și-a postat pe contul de Facebook o fotografie cu străbunica ei.

Ioana Nestorescu a fost o femeie cu trăsături aristocrate, de  la care celebra noastră cântăreață avea să moștenească atât ambiția cât și frumusețea și eleganța: ”Străbunica mea, Ioana Nestorescu, din Buzău, soția lui Nichita Nestorescu, Starostele Negustorilor Boiangii din Buzau, fiică de Preot și mamă a 8 copii”, a scris Corina în dreptul pozei care i-a adus zeci de aprecieri, din partea fanilor.

strabunica.jpg

Corina Chiriac, solista, rude Corina Chiriac, strabunica, mama, Epoca de Aur, cele mai elegante soliste
Străbunica Ioana Nestorescu
foto: arhivă personală

Însă vedeta s-a mândrit mereu și cu mama ei, Eliza, fostă profesoară de pian, de la care interpreta a moștenit trăsăturile fizice. În 1983, solista i-a dedicat acesteia piesa ”Mama, doar mama”, cu versuri scrise chiar de ea: ”Ochii cei mai dragi din lume/ Care sunt făcuți anume/ Să ne dea lumina lor/ Parcă rupta dintr-un soare/ Cine oare, cine-i are?/ E cuprins de mângâiere/ Și în vorbe de alint/ E o caldă dezmierdare/ Cine oare, cine-l are?”. Eliza a încetat din viață în 2002.

646x404.jpg

Corina Chiriac
Corina Chiriac, alături de părinții ei
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1