De Revelion i-ai văzut la trei posturi TV! Unde erau, de fapt, Cornelia şi Lupu Rednic

cornelia-lupu-rednic-londra_4.jpg

cornelia lupu rednic
Soţii Rednic şi prietena lor, la Londra
foto: arhivă personală

Interpreții de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic au fost prezenți de Revelion în programele înregistrate de trei posturi TV însă, în momentul difuzării, se aflau peste graniță. Artiștii au cântat în noaptea dintre ani la Londra, pentru comunitatea românească din Marea Britanie.

A fost un an de foc pentru interpreții de folclor Cornelia şi Lupu Rednic. Pe lângă activitatea muzicală, Cornelia a fost şi jurată la emisiunea „Vedeta Populară” (TVR 1), prezentată de Iuliana Tudor. Cântăreții au muncit din greu în decembrie, când au filmat pentru Revelioanele mai multor posturi TV. Click! a aflat că interpreții de muzică populară au muncit pe brânci şi, cu doar câteva zile înainte de Revelion, au plecat la Londra, unde au avut de susţinut un concert pentru românii plecaţi peste hotare. Cornelia şi Lupu Rednic au fost însoţiţi de colegii de trupă şi de actorul de stand-up comedy Cosmin Natanticu, vedetă ProTV în serialul „Triplusec” şi în emisiunea „Pe bune”.

Cornelia și Lupu Rednic au vizitat Palatul Buckingham

Anul Nou i-a prins departe de ţară, susţinând recitaluri de muzică populară. După noaptea festivă, Cornelia și Lupu Rednic s-au plimbat prin Londra cu prietena Corina Stoicescu, stabilită în Marea Britanie. Au mers în centrul Londrei, la Roata Mare, la ceas, dar şi pe bulevardele pline de magazine, unde a fost o paradă plină de personaje atipice din toate ţările şi toate domeniile. Cei doi au ţinut să meargă şi la Palatul Buckingham, unde s-au fotografiat, așa cum au făcut cam peste tot. La un moment dat, Cornelia a făcut şi un live pe Facebook. Şi deşi a purtat o geacă cu glugă, a fost oprită de nenumăraţi români pentru a-i solicita fotografii şi autografe.

cornelia-lupu-rednic-londra_1.jpg

cornelia lupu rednic
Artiştii au cântat pentru românii de la Londra

 

Citeşte şi:

Dieta care a ajutat-o pe Cornelia Rednic să dea jos rapid 7 kg

Cornelia Rednic îşi păstrează silueta cu ananas şi cu flotări

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1