Anca Țurcașiu, în costum de baie la 50 de ani! Face plajă în curte și arată ireal de bine

anca_turcasiu-plaja.jpg

Anca Țurcașiu ne-a anunțat că va urma o ședință foto sexy
foto: Facebook

Solista Anca Țurcașiu a schimbat prefixul, pe 8 mai, când a împlinit 50 de ani, prilej cu care ne-a dezvăluit că le pregătește fanilor o surpriză: o ședință foto specială.

“Mircea Marinescu, artistul fotograf, deja și-a anunțat dorința, ceea ce mă bucură foarte mult, e același care mi-a făcut și fotografiile de la 40 de ani. Ședința foto va fi undeva prin septembrie-octombrie, atunci o să o lansez, dacă pot să spun așa”. Anca Țurcașiu le-a oferit admiratorilor, în avans, o fotografie în care își etalează trupul frumos și silueta de viespe: „Pregătire pentru sezonul estival!

Sper să înceapă cât mai curând!”, a scris Anca Țurcașiu, în dreptul fotografiei din curtea casei, în care apare doar în costum de baie, după o porție de bronzat, pe terenul său din Corbeanca. 

anca_turcasiu.jpg

La 50 de ani, Anca Țurcașiu are aceeași siluetă din adolescență
foto: Facebook

Cum a devenit Anca Țurcașiu vegetariană

Solista Anca Ţurcaşiu este de departe cea mai celebră vegetariană din România. Aceasta a renunţat la carne în 1990 şi de atunci este ovo-lacto-vegetariană. „Nu am avut de gând să renunţ la carne. Eram la mare şi nu ştiam ce să mănânc, aşa că l-am rugat pe bucătarul hotelului unde eram cazată să-mi pregătească ceva. Mi-a făcut o salată extraordinară. Am stat acolo trei luni şi în fiecare seară bucătarul îmi pregătea o mâncare diferită”, a declarat ea.

anca_turcasiu_sexy.jpg

anca turcasiu
Acestea sunt pozele de la 40 de ani, pe care Anca vrea să le repete și la 50
Foto: arhiva personală

 

Citește și:

Anca Țurcașiu împlinește 50 de ani de viață și 30 de ani de la ”Miss Litoral!”. Sânii ei au vândut toate biletele

Monica Davidescu și Anca Țurcașiu, secretele căsniciilor longevive. «Nu au fost toate clipele roz»

 

Loading...

Citește și

  • Ce au în comun Anca Ţurcaşiu, Lili Sandu, Ioana Ginghină, Claudia Pavel, Carmen Negoiţă şi Andreea Raicu? Sunt slabe şi “certate” cu carnea. Cel puţin în cazul lor, dieta vegetariană a dat roade, iar acum se mândresc toate cu trupurile trase prin inel.

  • anca turcasiu pasi peru lima

    Luna ianuarie înseamnă momentul de început de an în care Anca Ţurcaşiu îşi face bagajele şi pleacă în vacanţă. Aşa a făcut şi anul acesta. Împreună cu soţul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, actriţa se află de o săptămână în America de Sud, unde a vizitat deja înălţimile din Peru şi şi-a trecut pe listă ca următoare destinaţii Bolivia, Columbia şi insula de corali din Marea Ccaraibelor, San Andreas.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1