De necrezut! Ce pensie are mama Laviniei Pârva

lavinia_si_banica.jpg

lavinia parva stefan banica
De necrezut ce pensie încasează "soacra" lui Ștefan Bănică Jr.
Foto: arhivă personală

În ultima perioadă, pensiile au devenit un subiect foarte sensibil având în vedere că anumite categorii sunt fie foarte defavorizate, fie foarte avantajate. Ați fi uimiți să știți ce pensie încasează lunar „soacra” lui Ștefan Bănică Jr.

Iubita celebrului cântăreț, Lavinia Pârva, este originară din Timișoara, dar locuiește de mai mulți ani în București, iar în prezent, alături de partenerul său. Părinții ei trăiesc în continuare în Timișoara, iar Florin Pârva, tatăl iubitei lui Ștefan Bănică Jr, este consilier în cadrul Primăriei, după cum menționează wowbiz.ro.

Recent, „socrul” artistului a completat declarația de avere la Direcția Edilitară, din care reiese că are un venit anual de 30.022 de lei, ceea ce înseamnă că are o pensie lunară de 2.500 de lei, o sumă frumușică, am putea spune. La rândul ei, mama Laviniei Pârva are un venit anual de 9.190 de lei, din care reiese că are o pensie de doar 765 de lei, precizează sursa citată.

De asemenea, „socrii” lui Ștefan Bănică Jr. dețin împreună un apartament în Timișoara, pe care l-au cumpărat în 1992, are o surpafață de 65 de metri pătrați și se pare că este singurul bun pe care îl au în proprietate.

 

loading...

Citește și

  • lavinia parva stefan banica jr sarcina copil

    Lavinia Pârva formează de mai mulţi ani un cuplu cu Ştefan Bănică jr. şi nu de puţine ori s-a spus despre ei că vor deveni părinţi. Artista a lămurit cum stau în realitate lucrurile într-un interviu pe care l-a acordat recent unei reviste. Bruneta a explicat că îşi exersează responsabilităţile de mamă pe căţelul ei, un exemplar Yorkshire Terrier.

  • Lavinia Pârva (32 de ani) "a dat din casă" şi a povestit cum se înţelege cu copiii celebrului artist. Asta după ce, în cadrul unui interviu, a dezvăluit că nu o dată a mers în vacanţă împreună cu fiul Cameliei Constantinescu şi al artistului, dar şi fiica Andreei Marin cu Ştefan Bănică.