De la «Românii au talent», la Eurovisionul din Germania

12-13-vedete-ianxcvcxvxau.jpg

Narcis Ianău
2016 Narcis Ianău este ”îngerul negru” în videoclipul ”Gloria”. Pentru acest rol şi-a vopsit unghiile în negru, s-a machiat şi s-a îmbrăcat în ţinută de rocker

Vă mai amintiţi de Narcis Iustin Ianău, sensibilul solist care în 2011 făcea furori, cu vocea sa aproape ireală, la „Românii au talent” (PRO TV)? Cântăreţul de 21 de ani vrea să dea lovitura la Eurovision.

Narcis  (21 de ani) a crezut mereu în steaua lui norocoasă şi îşi dorea cu ardoare şi o recunoaştere a calităţilor sale vocale şi pe plan internaţional. Ca numele lui să depăşească graniţele ţării, el s-a înscris, în 2013, la faza naţională Eurovision, însă a obţinut, cu piesa ”Seven”, doar un modest loc 8. Iată însă că, anul acesta, el speră să dea lovitura la acest concurs grandios, însă, ca să evite un alt duel cu soliştii românii, s-a înscris la preselecţia Eurovision din Germania: “Sunt student la Academia de Muzică din Cluj, în anul II.

Zoom
În 2011, a obținut “argintul” la ”Românii au talent” (PRO TV)

Am lansat al treilea album cu trupa Gregorian şi piesa «Masters of Chant» cu care ne vom prezenta la preselecţiile Eurovision din Germania. Tot luna aceasta mergem în turneu în Europa, care va dura în jur de patru luni”, a povestit, pentru Click!, Narcis Iustin Ianău. El ne-a mai dezvăluit că nu mai  doreşte să audă de concursurile de talente, căci acum se află la alt nivel, ci ar vrea să colaboreze cu nume mari din muzica internaţională. În timpul liber, contratenorul care şi-a schimbat brusc look-ul, transformându-se în băiat rău, desenează şi scrie versuri: ”Acestea sunt pasiunile mele, nu le arăt nimănui.

Zoom
În 2013 a luat ”doar” locul 8 la Eurovision România

Aş putea folosi poeziile în cântecele mele, însă sunt specialişti care se ocupă de asta. Eu mă concentrez doar pe cântat”, ne-a mai zis artistul. Narcis Iustin Ianău s-a născut pe 24 februarie 1995 în Baraţi, judeţul Bacău. Încă de la 5 ani a început să cânte în corul Bisericii Catolice din Baraţi, unde dascălul i-a făcut un loc  în rândul sopranelor, după ce a observat că are voce. După clasa a VIII-a, a urmat Liceul de Artă “George Apostu”, iar apoi şi-a început studiile la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

Cântă în Germania cu trupa «Gregorian»

Zoom
Narcis, alături de două solisite sexy, la filmările clipului

Iustin se bucură de succes cu trupa ”Gregorian”, alături de care a lansat, de curând, videoclipul ”Gloria” și în care el este îngerul negru. Pentru acest rol, el și-a schimbat total look-ul. Și-a vopsit unghiile cu ojă neagră și s-a machiat cu negru în jurul ochilor. Trupa cu care cântă Iustin în Germania a fost lansată de Frank Peterson și numără 10 membri, abordând piese pop rock în versiunea gregoriană: ”Ei m-au contactat pe Internet, le-a plăcut vocea mea, mi-au spus că se potrivește perfect cu proiectul lor”, a conchis artistul.

Jurații de la «Românii au talent» revin, vineri, la PRO TV

Zoom
Andi, Mihaela, Andra şi Florin dau starul unei noi ediții a concursului

Pe 19 februarie, de la 20.30, debutează cel de-al şaselea sezon al show-ului „Românii au talent”, de la Pro TV, unde de altfel s-a lansat și Narcis Ianău. Jurații Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu au plecat în căutarea altor români talentați, pentru care acest concurs este o serioasă rampă de lansare. În culisele concursului îi veți regăsi şi pe cârcotașii Smiley şi Pavel Bartoș, ei fiind considerați ”sarea și piperul” show-ului, care anul trecut a fost lider de audiență.

 

 

loading...

Citește și

  • Cu siguranţă azi, la aniversarea majoratului, Narcis Iustin Ianău are o singură dorinţă: să treacă de semifinala ­concursului Eurovision.

  • Anul trecut, Mihaela Rădulescu (46 de ani) ne-a luat ochii cu ţinutele ei sexy, afişate la “Românii au talent”.

  • speedcubing romanii au talent radu Făciu

    Vineri (19 februarie) începe cel de-al șaselea sezon al show-ului de talente de la PRO TV. Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, împreună cu simpaticii prezentatori Smiley și Pavel Bartoș, sunt gata să aducă în casele tuturor românilor bună dispoziţie, antren și un spectacol memorabil, în fiecare vineri, între orele 20.30-23.00. Până atunci, Click! îți spune ce mai fac foștii câștigători.

  • romanii au talent 2016 inscrieri

    „Românii au talent” 2016, înscrieri: Au început înscrierile pentru sezonul 6 al show-ului. Dacă ai un talent pe care vrei să-l vadă toată țară, poți participa la emisiune pentru a câștiga mare premie de 120.000 euro sau titlul de cel mai original român și 10.000 de euro. Chiar dacă nu ești talentat, poți să fii un vânător de talente. Îți poți înscrie un prieten și ai șansa să îți rotunjești veniturile cu 2.000 de euro.