De la Pagina 3 din Click!, pe scenă la «Românii au talent»

12-13-vedete-1-daniela-dumitruz.jpg

daniela dumitru
Daniela Dumitru a pozat la celebra rubrică a ziarului nostru în mai 2014. De atunci şi-a netezit drumul în showbiz, iar vineri 5 milioane de români au văzut-o la PRO TV

Daniela Dumitru, o tânără de 26 de ani care s-a făcut remarcată la rubrica Click! Models de la Pagina 3, a încins atmosfera şi la propriu, şi la figurat vineri seară, în emisiunea „Românii au talent” (Pro TV). Ea ne-a povestit cum susţine aceste show-uri periculoase, cu foc, dar şi cum îşi îngrijeşte pielea după arsuri.

Daniela este, de 6 ani, dansatoare de striptease în cluburi. S-a gândit să facă ceva mai deosebit în show-urile ei şi a ales focul, ca să-i înfierbânte şi mai tare pe spectatori.  Îi iese de minune, căci publicul stă şi cu sufletul la gură de emoţii, dar şi cu ochii pe trupul ei dezgolit.

„M-am inspirat din nişte spectacole din străinătate. Fac asta doar de un an şi mă mândresc că sunt singura din ţară care a îmbinat stripteasul cu focul. Mă ard peste tot, pe limbă, pe sâni, doar în zona intimă n-am îndrăznit să încerc”, ne-a povestit senzuala blondă. Partea bună este că n-are nevoie să meargă la saloane de cosmetică pentru epilare. Partea mai puţin bună este că, după fiecare reprezentaţie, pielea îi rămâne iritată: „Mă dau cu cremă de gălbenele sau cu creme foarte hidratante şi trece. Am învăţat să suport, sunt puternică şi rezist. Pun focul şi pe limbă, în gură, iar o zi întreagă după aceea nu mai simt gustul mâncării”, povesteşte Daniela. Un astfel de spectacol, combinat cu dansul, durează 6-7 minute, iar ea ajunge să se ardă de câteva ori pe săptămână, chiar şi zilnic. De când şi-a „înflăcărat” show-urile, remuneraţia a crescut simţitor.

„Înainte luam cam 100 de euro pe show. Acum iau 300 €”, ne-a mai dezvăluit Daniela.

12-13-vedete-2z.jpg

daniela dumitru
Daniela susţine show-uri la bustul gol, pe 300 €

12-13-vedete-3z.jpg

daniela dumitru
După ce înghite flăcări, Daniela nu mai simte gustul mâncării o zi întreagă

Au devenit vedete după ce au pozat la rubrica noastră

Drumul spre succes trece pe la Pagina 3 din Click!, rubrică ce a lansat numeroase domnişoare superbe în showbiz. În 2008, Roxana Nemeş (25 de ani) îşi arăta nurii în ziarul nostru, iar acum este iubita celebrului impresar Radu Groza şi solistă cu acte în regulă. În 2009, Carmen Popa (31 de ani) a pozat sexy la Pagina 3, apoi a devenit unul dintre cele mai căutate fotomodele pentru prezentări. Exotica Kennya (27 de ani) şi-a pictat doi ochi pe fund şi şi-a mişcat fesele ameţitor, anul trecut, la “Românii au talent”, dar, mai întâi, tot pe la noi a trecut, în 2012.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1