De la cine a moștenit Raluca Zenga frumusețea exotică? Uite cum arată părinţii ei

raluca_zenga.jpg

raluca zenga
La 33 de ani, Raluca Zenga afișează o siluetă de manechin
foto: arhivă personală

Raluca Zenga este soție, mamă și, de curând, autoarea unui volum de poezii de dragoste. Soția antrenorului de fotbal Walter Zenga a fost susținută la lansarea cărții ”Dragostea 3 D” și de părinții ei, prilej pentru curioși să descopere de unde moștenește Raluca frumusețea ei exotică.

“Dragostea 3 D” se numeşte volumul de versuri lansat zilele trecute de Raluca Zenga. Vedeta ne-a mărturisit că a scris poeziile în 10 luni din nevoia de a-și hrăni sufletul. “Scriu pentru suflet, ca o preocupare spirituală. Indiferent de cât de mondeni suntem, la un moment dat trebuie să-ţi hrăneşti şi sufletul cu ceva. Multă lume meditează, face yoga, se duce în călătorii de descoperire, eu anul acesta mi-am hrănit spiritual prin poezie. Am 40 de poezii, însă mai am şi altele pentru anul viitor”, a declarat Raluca pentru Click!

raluca_zenga.jpg

raluca zenga familie
Raluca a fost susținută la lansare de soțul ei, Walter Zenga, și de cei doi copii ai cuplului, Samira și Walter Jr.
foto: arhivă personală

 

Mamă cu normă întreagă pentru Samira (7 ani şi jumătate) și Walter Jr. (5 ani), Raluca pare să aibă o relație specială cu timpul. ”Mă descurc cu toate, însă am şi ajutor în casă, ceea ce este foarte important pentru mine. Sunt două doamne, una care se ocupă de copii şi una care se ocupă de casă. Sunt doamne filipineze care merg cu noi în Dubai”, a spus soția lui Walter Zenga. Raluca a profitat de lansarea de la București pentru a se întâlni cu părinții ei, care au venit s-o susțină alături de Walter și de cei doi copii ai frumaosei blonde.

raluca_zenga_parinti.jpg

raluca zenga parinti
Raluca Zenga, alături de părinții ei, la lansarea cărții ”Dragostea 3 D”
foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1