Ce preț au măștile de protecție lansate de Ana Morodan. Fiecare are un imprimeu amuzant

90.jpg

Bluza cu mesaj amuzant se comercializează la preţul de 249 de lei

Extravaganta Ana Morodan (35 de ani) sau ”contesa digitală”, cum i se mai spune fostei concurente de la ”Asia Express” (Antena 1), şi-a lansat o colecţie de măşti de protecţie, cu imprimeuri amuzante, dar şi de haine cu lozinci vesele, afacere care merge perfect, în pandemie.

Simpatica Ana Morodan, pe care o revedeţi la „Asia Express”, la Antena 1, şi, în curând, şi la  concursul „Masked Singer Romania”, show-ul cu măşti de la Pro TV, este una dintre cele mai responsabile vedete.

25.jpg

Mască - 230 de lei

Ea poartă mască de protecţie la filmări şi la cumpărături, iar în vacanţa petrecută în Creta, Grecia, unde a fost cu Agenţia Paralela 45, nu a dat-o jos o clipă, în afara camerei de hotel, de teamă să nu se îmbolnăvească de coronavirus. Fiind o persoană creativă şi pentru că are un magazin online, diva a realizat alături de colegii ei o colecţie de măşti, cu diverse mesaje amuzante: „Ruj roşu”, „Am colţi”, ”Sub e botox”, „N-am chef”, „Zâmbesc”, „Nu zâmbesc”, la preţul de 79 de lei bucata.  Mai există și varianta fără text, dar cu paiete, la 45 de lei.

22.jpg

Mască - 49 de lei

Dar are şi un model mai ciudat, la 230 de lei bucata, care s-a vândut ca pâinea cal­­dă, fiind realizat pe comandă. E vorba despre masca de protecţie #MORODANESQUE”: „E realizată de Alexandru Abagiu, cel mai renumit make-up artist din România. E un accesoriu ideal pentru petrecerile de pe Skype, alături de prietene sau dacă vrei să furi toate privirile când vei ieşi la cumpărături, la supermarketul din colţ”, a menţionat Morodan.

11.jpg

Epuizată, în competiţia din Asia

Ea a postat şi câteva detalii despre măştile de protecţie, care nu au doar rol decorativ, ci şi medical: ”E confecţionată din 3 straturi separate pentru filtrarea eficace a aerului. Masca se adaptează perfect la forma feţei şi se fixează cu ajutorul baretelor din elastic. E colorizată cu fond de ten şi fard de obraz şi are aplicate gene false şi buze imprimate. Fiecare mască e un produs unicat şi e realizată în felul ei”, a completat ea, pe morodashop.ro. Obişnuită cu o viaţă de prinţesă, Anei nu prea i-a priit în Asia, la concurs, deşi a avut un ajutor de nădejde, pe Adrian Teleşpan. 

Loading...
 
 

Citește și

  • ana morodan acasa

    Ana Morodan este de când se știe genul acela de om care se face repede remarcat. Dar afirmarea în showbiz s-a produs în 2010, când și-a asumat rolul de “contesă digitală”, cum îi place ei să se autointituleze. În curând, o veți putea urmări pe Ana-Maria, căci acesta este prenumele ei complet, în noul show de la PRO TV, “Masked Singer Romania”, a cărui lansare a fost amânată de pandemia mondială cu coronavirus. Ce face de când s-a alăturat mișcării #stămacasă a povestit, în exclusivitate pentru Click!, chiar Morodan.

  • Momente cu adevărat demne de o comedie neagră pentru Ana Morodan, care a trecut printr-o pățanie mai puțin obișnuită, care ulterior a costat-o un sfert de deget, la propriu. Cea supranumită „contesa digitală” s-a ales în prezent cu un ghips de toată frumusețea, povestindu-le și admiratorilor săi virtuali întâmplarea care a dus la situația neplăcută în care ajunsese.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1