De ce spunea Adrian Titieni în urmă cu un an că vrea să se facă călugăr: „E ceva care mă cheamă”

adrian-titieni.jpg

Adrian Titieni
Adrian Titieni a vorbit despre călugărie, într-o emisiune TV
Foto: captură Antena 3

Vestea că fosta soție a lui Adrian Titieni și-a refăcut viața cu Alexandru Papadopol, proaspăt divorțat de Ioana Ginghină, a șocat pe toată lumea. După 20 de ani de căsnicie, actorulului nu i-a căzut bine relația amoroasă a mamei copiilor lui. În urmă cu un an, el a făcut declarații neașteptate într-o emisiune TV, acolo unde a dezvăluit că ar vrea să fie călugăr.

Actorul Adrian Titieni a declarat că ar vrea să se călugărească, motivând că simte o chemare către această viață de tihnă. În cadrul emisiunii „De-a viața ascunselea cu Florentina Fântânaru”, el a spus că ar fi vrut să devină călugăr. Ce îl atrage către această lume este găsirea unor răspunsuri spirituale, pentru care fiecare om are nevoie de de liniște și izolare.

Adrian Titieni, despre călugărie: „Într-un an ar putea să se producă o retragere!”

„N-aș spune atât de formalizat, să las totul pentru călugărie, dar da...s-ar putea ca într-un an să se producă o retragere. E ceva care mă cheamă de ani mulți, am zis că rămân în lume ca să împlinesc un ceva pe care mi l-am promis. Sigur că retragerile sub însemnul unor asemenea declarații nu mai au niciun fel de valoare, dar... E ceva care mă tot cheamă, nu știu ce e, s-ar putea să fie o defecțiune la soft sau s-ar putea să fie altceva. Trăim într-o societate în care suntem condiționați și dincolo de asta toate informațiile la care vrem să accedem sunt posibile. În ideea în care ești în relație cu viața conștientă și tu reprezinți această bucată de viață conștientă, pentru că nu ai suficient timp de invesitgare. Facem tot feluri de lucruri, care mai de care mai minunate, dar faptul că viul ăsta necunoscut, prezent în discuția noastră, e aici. Mă lasă să mișc mâinile, să vorbesc, să te privesc, să perec sunete. E o chestiune pe care nu știu dacă poți s-o faci prin instrumente științifice. Trebuie s-o faci prin propria preocupare, investigare, cercetare. Parcă acolo liniștea asta poate fi mai grăitoare”, a spus Adrian Titieni la Antena 3. 

Adriana Titieni a fost cea care a vrut divorțul

Adriana Titieni, acum Irimescu, a decis să se despartă de cel care a îndrumat-o pe calea actoriei și alături de care doi copii, Adriana (19 ani) și Marc (20 de ani). Adrian Titieni le-ar fi spus prietenilor apropiați că a fost dărâmat de decizia partenerei lui de viață. Acum, ea și-a refăcut viața cu Alexandru Papadopol. Cei doi au fost surprinși sărutându-se pătimaș în stradă, iar ironia face ca Adrian Titieni să fie cel care îl școlește pentru doctorat pe fostul soț al Ioanei Ginghină. 

Ioana Ginghină, reacție furibundă după ce a văzut pozele cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

Nici Ioanei Ginghină nu i-a căzut deloc bine relația fostului ei soț cu actrița Adriana Titieni. Ea a fost șocată să vadă fotografiile în care Alexandru Papadopol se sărută cu o altă femeie, la puțin timp după divorț.

„La un moment dat, oricum ar fi apărut, că e la unul, că e la altul, la un moment dat apărea cineva. Dar să nu fie atât de public şi să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public. Doar că eu asta aş fi vrut, şi de la mine am pretenţia să nu fie pe stradă, în locuri publice, deoarece copiii sunt răi la şcoală. Internetul le este la îndemână, nu trebuie să le spună părinţii acasă”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

 

Citește și

Adrian Titieni, distrus după ce şi-a văzut fosta nevastă sărutându-se cu Alexandru Papadopol

Papadopol, cuplat cu fosta soție a profesorului său. Adrian Titieni îl pregătește pentru doctorat

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Loading...

Citește și

  • Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea, la scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, lângă soția celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi în fața unui bloc, în timp ce se săruta cu Adriana Titieni Irimescu, care, pe lângă semnele clare de afecțiune pe care i le-a arătat lui Papadopol, a renunțat și la numele soțului ei pe rețelele de socializare, păstrând doar „Irimescu”. Să fie vorba de un divorț între cei doi soți?

  • Iată că pentru Alexandru Papadopol, durerea de după divorțul de Ioana Ginghină nu a durat mult, iar acum și-a găsit refugiul în brațele soției unui mare actor. Alexandru Papadopol (44 de ani) a fost suprins sărutându-se cu o altă femeie, iar ea pare foarte grijulie cu el. Cum lucrurile din căsnicia lui Papadopol s-au încheiat în mod oficial, niciunul dintre cei doi iubiți nu s-a ascuns să-și arate afecțiunea chiar în văzul tuturor.