De ce se desparte Andreea Marin de Tuncay. Motivarea oficială a divorțului, publicată

12-13-vedete-3-col-marin-si-tuncay-doar-ei-doi-cu-ruptura.jpg

S-au dus vremurile în care Andreea Marin zâmbea fericită. Acum divorţează de Tuncay Ozturk după nici trei ani

Andreea Marin se află la capătul puterilor, în căsnicia cu şarmantul turc Tuncay Ozturk, mai mic decât ea cu 11 ani. După tentativele eşuate de a ajunge la un numitor comun, vedeta tv şi-a luat inima în dinţi şi a depus o cerere de divorţ la Judecătoria Buftea. În dosar a notat toate nemulţumirile.

Andreea Marin (41 de ani) a decisă să pună punct poveştii de dragoste cu Tuncay Ozturk, alături de care a bifat o căsnicie de aproape trei ani. Ea a făcut anunţul joia trecută, pe Facebook, aşa cum e acum la modă, explicându-le fanilor că nu mai e cale de întoarcere.  Drept dovadă că decizia ei este una serioasă, ea a depus cererea de divorţ, în aceeaşi zi, la Judecătoria Buftea. Cristian Brancu, prezentatorul emisiunii ”Agentul VIP” (Antena 2), susţine că şedinţa e una deschisă şi că ”Zâna” nu a cerut secretizarea dosarului. El a publicat luni seară, pe Facebook, motivarea ei de divorţ: “M-am căsătorit cu soţul meu în data de 19.12.2013. Din nefericire, pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei incompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiune implicită, care mă afectează în mod grav şi care ne-au făcut să fim, practic, separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii, continuarea relaţiilor de familie nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate”. Cei doi nu au putut divorţa la notar, pe cale amiabilă, pentru că Tuncay respinge ideea despărţirii. El a crezut că-şi va impresiona soţia cu o postare lacrimogenă pe Internet, în care susţinea cât de mult o iubeşte, însă ”Zâna” i-a dat replica: ”Vorbele fără fapte nu au valoare”. Tuncay a dat un pas înapoi şi şi-a mutat lucrurile din vila Andreei, sâmbăta trecută, în timp ce ea se afla în Chişinău. Singura investiţie din timpul căsniciei cu Tuncay este clinica în care lucrează acum fizioterapeutul turc. Apropiaţii cuplului ne-au spus că aceasta ar fi singura dispută financiară dintre ei.

13-vedete-facs.jpg

Click! a anunţat în premieră că Andreea a băgat divorţ la judecătorie, nu la notar

 

Loading...

Citește și

  • andreea marin

    Chiar dacă acum Andreea Marin și Tuncay par implicați într-un război al declarațiilor pe Facebook, căsnicia le-a adus foarte multe beneficii amândurora, așa scurtă cum a fost ea. Din angajat în Turcia, Tuncay a devenit proprietarul unei clinici în România, iar Andreea Marin a scăpat de imaginea cernită din timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr.

  • andreea marin tuncay

    Andreea Marin a fost aceea care a dat vestea divorțului de Tuncay Ozturk, în 27 octombrie, iar două zile mai târziu, cel care curând va deveni fostul soț al vedetei a scris un mesaj lung pe pagina lui de Facebook.

  • Andreea Marin se pregăteşte de cel de-al treilea divorţ şi, deşi sâmbătă, la Chişinău, avea zâmbetul la purtător, totul era de fapt doar de ochii lumii. Click! a surprins-o ieri, la Bucureşti, ascuzându-şi ochii plânşi şi privirea îndurerată sub o pereche imensă de ochelari. Era un adevărat monument de tristeţe.

  • Vestea că Andreea Marin se pregăteşte din nou de divorţ a căzut joi (27 octombrie) ca o bombă în showbiz. După doi ani şi 9 luni de lapte şi miere cu turcul Tuncay Öztürk, căsnicia s-a transformat în fiere, iar vedeta a anunţat finalul pe Facebook. În ultima vreme, au fost semnale nenumărate că mariajul lor e pe butuci.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1