De ce s-a îndrăgostit sexy-Maria de fostul soţ al lui EBa

05_fotomare1212.jpg

Maria şi Bogdan sunt într-o continuă vacanţă de când s-au cunoscut

Acuzat de infidelitate când a divorţat de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu se iubeşte acum cu un fotomodel cu forme perfecte, Maria Grigoriu. Tânăra a acceptat să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor.

Au trecut aproape 10 luni de la divorţul Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu, iar cel din urmă şi-a asumat deja o altă relaţie, alături de un fotomodel. La acea vreme, ambele părţi au păstrat tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-şi spună adio, dar în primul interviu realizat după separare, Elena Băsescu a fost extrem de sinceră.

 

A declarat că ruptura s-a produs pentru copii, pentru a nu-i amăgi pe Sofia şi Traian că părinţii lor trăiesc în iubire şi armonie, mai ales că adulţii nu se mai înţelegeau de ceva vreme. Au fost clipe dureroase pentru fata fostului preşedinte, care s-a uscat pe picioare după divorţ.
Rănile s-au vindecat însă rapid pentru Bogdan, zis Syda, care s-a îndrăgostit nebuneşte de o altă femeie. Maria Grigoriu, cea care l-a fascinat pe Syda, e un fotomodel cu multe contracte, iar trăsăturile ei de zeiţă fac de înţeles de ce este atât de solicitată. Cei doi sunt de câteva luni parcă într-o vacanţă continuă şi se copleşesc cu gesturi romantice în toate pozele. Maria a acceptat să povestească despre relaţia ei cu Syda şi să precizeze că nu şi-a părăsit fostul iubit pentru el, aşa cum s-a vehiculat.
”Am citit tot ce s-a scris pe tema relaţiei mele cu Bogdan Ionescu. Aş avea de menţionat următoarele: eu am ieşit dintr-o relaţie de patru ani, înainte de a vorbi cu Bogdan. În momentul în care am început să mă întâlnesc cu el, eu eram deja singură, deci nu am părăsit pe nimeni pentru nimeni”, a precizat aceasta, cu menţiunea că s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. De asemenea, fotomodelul a ţinut să explice că iubitul ei nu-şi va neglija niciodată cei doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu. ”Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, a mai spus Maria Grigoriu pentru Click!.

Loading...
 
 

Citește și

  • syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie

    La aproape 10 luni de la anunţul divorţului, Bogdan Ionescu, alias Syda, pare că nici nu mai ştie cine este Elena Băsescu. Fostul soţ al brunetei nu a stat prea mult să plângă după mariajul de patru ani eşuat cu mezina fostului şef de stat şi şi-a refăcut în timp record viaţa sentimentală. Cea după care i s-au aprins călcâiele este Maria Grigoriu, un fotomodel cunoscut în cercurile mondene, cu care se distrează acum în Capri.

  • maria grigoriu syda

    Iubita lui Bogdan Ionescu pleacă dintr-o vacanţă în alta. Dacă în urmă cu două săptămâni a vizitat Grecia, Insula Santorini, acum fotomodelul se relaxează în Italia, alături de Syda, care a dus-o într-unul dintre cele mai romantice locuri. Cei doi s-au fotografiat îmbrăţişaţi în Capri, semn că escapada i-a apropiat şi mai mult.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1