De ce a refuzat Andreea Raicu să pozeze goală: "Îmi era ruşine cu ..."

andreea_raicu.jpg

andreea raicu temeri povestiri
Andreea Raicu nu s-a dezbrăcat complet în faţa aparatului de fotografiat
foto: arhiva personală

Andreea Raicu a făcut mărturisiri uimitoare despre temerile pe care a reuşit să şi le învingă în timp. Frumoasa vedetă a povestit pe blogul personal că una dintre fricile ei era să se dezbrace, acesta fiind probabil şi motivul pentru care şatena a declinat mai multe oferte de a poza goală.

Andreea Raicu este una dintre cele mai sexy vedete autohtone, însă niciodată nu a acceptat să pozeze nud. Vedeta a făcut destăinuiri uimitoare despre motivele care au oprit-o să se simtă bine în pielea ei.  

"Am învaţat în timp că dacă te confrunţi cu lucrurile de care îţi este ruşine, începi să le accepţi şi să nu-ţi mai fie atât de frică de ele. Eu asta am făcut, mi-am înfruntat fricile şi ruşinile şi ştiu că dacă voi vorbi în continuare despre ele îi voi inspiră şi pe cei din jur să o facă pentru că vor şti că nu sunt singurii în această situaţie şi asta le va da curajul să-şi înfrunte frică sau ruşinea.
Aş vrea să va dezvălui câteva dintre fricile şi complexele mele care, din fericire, nu mai au putere asupra mea. Îmi era ruşine cu corpul meu. Mi se părea că am un corp care nu corespundea standerdelor de frumuseţe pe care le vedeam în toate revistele şi din cauza asta îmi era ruşine să mă dezbrac. Dacă va regăsiţi în această situaţie va sfătuiesc să începeţi să va acceptaţi corpul şi să vi-l iubiţi şi va recomand să faceţi un exerciţiu care poate părea greu la început, dar funcţionează extreordinar. Staţi dezbrăcate în oglina şi uitaţi-va la ce va place la voi. La început e posibil să nu găsiţi nimic, dar cu răbdare şi dragoste, lucrurile se schimbă. Faceţi acest exerciţiu în fiecare zi cel puţin trei minute", a scris vedeta pe blogul personal.

Ea a mai notat la capitolul temeri, faptul că ar putut fi criticată atunci când dansează şi îi era frică să spună lucrurilor pe nume. "Îmi era ruşine să dansez cum simţeam. Mereu mă gândeam la ce vor spune oamenii din jur, la felul în care eram privită şi încercăm să dansez corect, să nu fie prea lasciv, ţopăit sau mai ştiu eu cum era văzut. După luni de mediaţii active care au la bază dansul, pur şi simplu nu îmi mai pasă de zic cei din jur, dacă le place sau nu, eu dansez cum vreau eu. Zilele trecute am ieşit în oraş cu gândul să mă întorc devreme acasă.

Am dansat enorm de mult şi, când m-am uitat la ceas, era ora trei dimineaţa! A fost o seară incredibilă în care am fost concentrată doar la cum mă simţeam eu şi nu la ce se întâmplă în jur sau cum eram privită. Sfatul meu este că atunci când ieşiţi şi aveţi chef de dans, să închideţi ochii şi să va ascultaţi corpul. Va şti cel mai bine ce să facă. Sau, pentru început, să încercaţi meditaţiile active", a mai scris vedeta.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1