De ce a rămas Daniela Crudu fără iubitul care a cucerit-o cu cardul

daniela_crudu_valentin_0.jpg

daniela crudu valentin gane
Valentin Gane a cucerit-o pe Daniela Crudu, la ”Burlăcița”
foto: captură

Inevitabilul s-a produs! Daniela Crudu (26 de ani) s-a despărțit de Valentin Gane (33 de ani), câștigătorul show-ului ”Burlăcița”, la numai două săptămâni de la finalul concursului. Nici cardul bărbatului, nici atracția evidentă din timpul filmărilor nu au făcut relația să reziste și în viața reală.

Daniela Crudu şi Valentin Gane n-au rezistat prea mult împreună după terminarea show-ului de la Antena 1.

"Lucrurile nu au mai evoluat între mine şi Daniela. Nu au mai mers. Ne-a fost frică să ne descoperim în viaţa reală. Nu am avut încredere unul în celălalt", a explicat Valentin la "Un show păcătos".

"Când eram la Burlăciţa, parcă totul era o poveste. Era făcut să te îndrăgosteşti. Sentimentele chiar au fost reale. Când auzeam că urmează să am o întâlnire cu el, aveam emoţii, de abia aşteptam să îl văd", a povestit şi Daniela.

sex_burlacita.jpg

daniela crudu sex
Daniela Crudu, protagonista unor scene deocheate cu Valentin, în platoul show-ului ”Burlăcița”
foto: captură

 

Câştigătorul show-ului „Burlăciţa” a cucerit-o pe Daniela Crudu prin dezinvoltura sa. ”Pe mine m-a impresionat, la început... cu cardul său”, a explicat Cruduţa. ”Fiecare băiat trebuia să vină cu ceva, cu un cadouaş... El a venit cu cardul.”

Loading...
 
 

Citește și

 • burlacita

  Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.

 • daniela crudu

  „Burlăciţa” s-a terminat, iar Daniela Crudu (26 de ani) şi Valentin Gane (33 de ani) sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Fericiţi, puşi pe glume, cei doi par că se înţeleg de minune, în ciuda zvonurilor care îi dădeau împreună doar pentru că au semnat un contract cu Antena 1.

 • daniela

  O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

 • daniela crudu racita

  A motivat că a ajuns la spital pentru că îi curgea nasul şi avea deviaţie de sept, însă adevărul este altul! Click! a aflat, în exclusivitate, motivul pentru care bruneta s-a lăsat miercuri pe mâna medicului estetician Vitalie Stan. Într-adevăr, aceasta şi-a micşorat nasul, mai mult dintr-un moft, dar, cel mai important, a scăpat şi de guşa inestetică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1