De ce a plecat Oana Cuzino de la PRO TV, după 18 ani: „Am decis împreună să punem punct”

oana_cuzino.jpg

Oana Cuzino nu va mai prezenta emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”
Foto: Pro TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Cuzino s-a alăturat listei de vedete care au încheiat parteneriatul cu PRO TV, deși acestea au devenit, în timp, marca a postului de televiziune.

Emisiunea „Ce se întâmplă, doctore”, scoasă din grila de programe

„Dragii mei, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!
Din punctul meu de vedere, emisinea TV convențională și-a atins limitele, iar comunicarea informației medicale de calitate trebuie declinată în sensul unei mai bune interactivități cu oamenii interesați, iar pentru moment mediul online o realizează cu succes, motiv pentru care am creat universul DOC, un portal adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, a scris aceasta în mediul online.

Astfel, emisiunea „Ce se întamplă, doctore?” difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminică, de la 10:00, nu va mai face parte din grilă de programe PRO TV, începand din această toamnă.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Cuzino (@oanacuzino)

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5