De ce a plecat Lora de la «Vorbeşte lumea»: "A fost o perioadă frumoasă"

lora-film.png

Lora a fost mireasă în filmul «Pup-o, mă 2»
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Au trecut deja câteva zile de când Laura Petrescu alias Lora a anunţat că renunţă la postul de prezentatoare a emisiunii “Vorbeşte lumea” ca să se implice în alte proiecte. Click! a aflat care e proiectul, în afară de muzică şi afaceri, pentru care vedeta a renunţat să mai prezinte emisiunea matinală de la Pro TV.

După un 2020 atipic, în care a rămas blocată în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus, Lora (38 de ani) a revenit la cârma emisiunii de la Pro TV, după ce Adela Popescu a anunţat că a rămas din nou însărcinată. Timp de 5 luni, simpatica artistă şi Cove au format echipa care ne-a înveselit dimineţile şi ne-a făcut zilele mai bune.

7savuica_1.jpeg

Dana Săvuică are rol de vrăjitoare

Alături de ei, cafeaua s-a potrivit mai bine cu cele mai interesante veşti ale zilei şi cu cele mai importante informaţii utile pentru telespectatori. Însă vinerea trecută, vedeta a anunţat la finalul ediţiei veşti neaşteptate pentru cei de acasă. S-a despărţit de emisiune pentru a aloca mai mult timp proiectelor personale.

cosoi_cu_fetele_la_filmari_1.jpg

Laura Cosoi, la filmări cu fetiţele

”A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineţii, în care am povestit şi în care m-aţi cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu e tot mai încărcat, am decis alături de colegi că odată cu ediţiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală şi afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului «Pup-o, mă 2»”, a declarat Lora. 

3-selesi_1.jpg

Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Văru Săndel

Click! a aflat adevăratul motiv al plecării solistei din televiziune: va juca într-un film. “În acest moment filmăm prin Geoagiu-Băi din judeţul Hunedoara. Noua peliculă se numeşte «Secretul lui Zorillo» şi e prima parodie românească după «Dacii şi romanii», e o comedie foarte tare, eu sunt producător, actor şi cel care a făcut conceptul. Eu şi Văru Săndel. Din acest proiect face parte şi Lora, căci a prins gustul actoriei de la “Pup-o mă 2 - mireasa nebună”.

4-busu_1.jpg

Şi Florin Busuioc joacă în film

Şi va juca alături de bărbatul ei, Ionuţ Ghenu, care înainte de a fi managerul ei a fost actor”, a divulgat secretul Alin Panc, producătorul noului film în care joacă Lora. În distribuţie mai sunt: colegul ei, Gabi Coveşanu, Florin Busuioc, Laura Cosoi, Andreea Samson, Dorian Popa, Dana Săvuică, care e la primul film, şi alţii.

5-dorian_1.jpg

Dorian Popa e pe val

“Avem avanpremieră cu «Pup-o mă 2» pe 30 iunie, la grădina Herăstrău, apoi plecăm într-o caravană prin ţară şi din 27 august o să fie în cinematografe. Iar Lora va fi cu noi mereu, ne va ajuta, de aceea a şi renunţat la emisiune. Am făcut şi o piesă împreună pentru film, se numeşte “Telemea” şi e cântată de ea şi Old Shepherds, adică Alin Panc, Cosmin Seleşi şi Văru Săndel”, ne-a mai spus Alin, care şi-a sărbătorit ziua de naştere la filmări. Actorul a împlinit 48 de ani şi e cunoscut din seriale precum “Inima de ţigan” şi “Regina”. 

6-lora_ghenu_1.jpg

Iubitul Lorei, Ionuţ Ghenu, este şi actor

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5