De ce a pierdut Laura Bretan finala din America. Marcel Pavel explică

laura_bretan.jpg

laura bretan
Laura Bretan a pierdut finala America's Got Talent
foto: NBC

Laura Bretan (14 ani) a impresionat juriul de la America’s Got Talent, dar nu a reușit să cucerească și inimile publicului american. Mica soprană originară din România a ratat premiul de un milion de dolari, adjudecat în cele din urmă tot de o puștoiacă, Grace VanderWaal (12 ani).

Marcel Pavel spune însă că, dacă ar fi fost să conteze doar calitățile vocale, Laura Bretan nu ar fi avut concurență în finala de la America’s Got Talent. ”Din punct de vedere valoric, cele două nu s ecompară. Nu se poate compara valoarea interpretativă! Probabil că americanii se gândesc la partea comercială. Au ales mai mult partea comercială, nu cea valorică... Laura Bretan merita cu prisosință locul 1”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Laura Bretan (14 ani), câștigătoarea concursului „Românii au talent”, nu a reușit să se claseze în topul 5 al preferințelor publicului american, astfel că mica soprană a ratat premiul de un milion de dolari. Ea a interpretat în finală aria "A mio babbino caro", de Giacomo Puccini.

Bătălia pentru marele premiu s-a dat între Grace Vanderwaal (cântăreața”), Jon Dorenbos (magician), Sal Valentinetti (cântăreț), Brian Justin Crum (cântăreț) și The Clairvoyants (un cuplu de mentaliști). În final, concursul „Amerca’s Got Talent” a fost câștigat de Grace VanderWaal (12 ani). Ea cântă la ukulele (un instrument tradițional hawaiian) și își compune singură melodiile.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • laura bretan

    Laura Bretan (14 ani), câștigătoarea concursului „Românii au talent”, nu a reușit să se claseze în topul 5 al preferințelor publicului american, astfel că mica soprană a ratat premiul de un milion de dolari. Ea a interpretat aria "A mio babbino caro", de Giacomo Puccini.

  • O mână de om, o copilă cu chip de înger şi o voce timidă. Asta a fost prima impresie pe care Laura Bretan (13 ani) a lăsat-o când a păşit pe scena show-ului „Românii au talent” (PRO TV). Însă, când a început să cânte, a ridicat juriul şi publicul în picioare.

  • Câştigătoarea premiului de 120.000 de euro al sezonului 6 al showului “Românii au talent” a uimit o lume întreagă cu vocea ei. Laura Bretan (13 ani) a plecat imediat în SUA după concursul de la Pro TV, însă sunt voci care nu sunt de acord cu ceea ce face cu vocea ei.

  • laura bretan

    Ai urmărit-o pe scena de la “Românii au talent”, unde a câștigat premiul de 100.000 de euro, dar nu ai auzit-o niciodată cântând muzică religioasă. Laura Bretan (14 ani), copila care a uimit mapamondul cu vocea sa, s-a apucat de operă abia la 12 ani.