De ce nu vrea Andreea Bănică să poarte sutien. Le-a explicat tot fanilor curioși

banica.jpg

andreea banica
Andreea Bănică preferă să iasă la plimbare fără sutien
Foto: arhivă personală

Andreea Bănică (39 de ani) este una dintre persoanele publice care excelează la a menține contactul cu fanii ei. A strâns aproape două milioane de admiratori pe Facebook, pe care-i ține la curent cu spectacolele, videoclipurile sale, viața de familie și, mai nou, cu ce se întâmplă la “Bravo, ai stil!”, emisiune pe care o prezintă.

Familia este cea mai importantă pentru ea, așa că reușește să jongleze cu programul încărcat astfel încât să le ofere celor dragi cât mai multă atenție. Micuțul Noah Andrei este cea mai nouă lumină a familiei, așa că totul se învârte în jurul lui, fără ca sora lui mai mare, Sofia, în vârstă de opt ani să fie cumva dată la o parte.

andreea.jpg

andreea banica
Andreea, la plimbare cu micuțul Noah
Foto: arhivă personală

 

La una dintre plimbările de seară cu Noah, pe strada pe care locuiește familia Mitrea-Bănică, Andreea s-a pozat cu băiețelul pentru a le arăta prietenilor virtuali ce mari s-a făcut. Pe lângă complimentele pentru puști, mulți au observat și că solista nu poartă sutien și să sfârcurile sunt vizibile prin materialul tricoului.

Nu este perntru prima dată când Andreea apare așa, dar ea nu este deranjată deloc. Ba din contră, așa se simte confortabil și nu are de ce să schimbe asta. “Nu am purtat sutien de când eram mică ... nu îl suport , iar tatăl meu nici nu voia sa vadă că mă sugrum cu sutienele”, a explicat cântăreața curioșilor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1