De ce nu a putut Ilinca Vandici să nască natural

ilinca_vandici.jpg

ilinca vandici look schimbat bravo ai stil
Ilinca Vandici a revenit la emisiunea "Bravo, ai stil"
foto: arhiva personală

Ilinca Vandici a ajuns miercuri acasă cu bebeluşul după ce duminică (23 iulie) a trecut prin emoţii mari. Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" de la Kanal d a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos, decizia operaţiei fiind luat de medicul care a urmărit-o pe vedetă pe întreaga durată a sarcinii. La externarea de la clinica privată, Ilinca a povestit de ce nu i s-a recomandat naşterea naturală, variantă pentru care optase iniţial.

Ilinca Vandici este extrem de fericită de când a devenit mămică şi are toate motivele din lume să se simtă aşa. A născut un bebeluş perfect sănătos, care a primit nota 10 de la medici şi care este extrem de vocal. Deşi a vrut să-l aducă pe lume pe cale naturală, vedeta a stablit cu medicul ei că ar fi mai bine să renunţe la această variantă din motive lesne de înţeles. 

ilinca_vandici_bebe.jpg

ilinca vandici
Prima fotografie cu băiețelul Ilincăi Vandici, după ce l-a născut
Foto: Facebook

"Zian a crescut foarte mult. A avut 4 kilograme la naştere şi circulara (n.r. cordonul ombilical) în jurul gâtului, iar acestea au fost motivele pentru care am stabilit cu doamna doctor că nu aş avea cum să nasc vreodată natural, ci doar prin cezariană. Am făcut anestezie în coloană, am fost conştientă pe tot parcursul intervenţiei şi da, l-am văzut în secunda doi când l-am adus pe lume. A fost un plâns de emoţie, cu descărcare, cred că doar mamele pot să înţeleagă. A luat nota 10, e un bebeluş de 4 kilograme, care mănâncă bine şi plânge bine. Tati şi sora mea au fost acolo lângă mine, în sală. Au fost extrem de curajoşi şi au filmat întreaga intervenţie. Tatăl lui este în transă. Pleacă de la spital şi se întoarce după 20 de minute şi spune că nu l-a văzut suficient. 

Ne-a fost foarte greu să ne hotărâm asupra numelui. Am avut o listă întreagă  Am ajuns la Zian pentru că a fost ca un sunet de clopoţel şi am rezonat amândoi cu acest nume. Din prima zi l-am pus la sân, vine şi laptele uşor-uşor. E un sentiment la fel de minunat ca atunci când l-am văzut. Nu aş vrea să-l arăt lumii deocamdată, cel puţin până la botez. El cred că ar trebui protejat în perioada asta", a spus Ilinca Vandici la Kanal d.

Ilinca Vandici se iubeşte cu Andrei Neacşu, cu care s-a cununat civil în mare secret în urmă cu doar câteva luni. Vedeta a stabilit ca odată cu botezul să facă şi nunta, aşa că probabil dublul eveniment va avea loc peste câteva luni. 

Loading...

Citește și

 • ilinca vandici familie copil sot

  Pe 23 iulie, Ilinca Vandici a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a adus multă bucurie în familia vedetei. Nespus de încântată de minunea care s-a petrecut în viața ei, Ilinca a publicat prima fotografie cu bebelușul.

 • andreea banica bravo ai stil gafe

  Viaţa în televiziune nu este uşoară pentru Andreea Bănică. Artista care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici la emisiunea "Bravo, ai stil!" de la Kanal d a recunoscut după două săptămâni de când la află la cârma show-ului că încă mai face "boacăne" peste care încearcă să treacă elegant.

 • ilinca vandici rochie mireasa nunta

  Duminică, 23 iulie, Ilinca Vandici a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta Tv este în culmea fericirii, iar în această zi specială, l-a avut alături pe soțul său, Andrei Neacșu, care a așteptat la rândul lui cu sufletul la gură marele moment.

 • ilinca vandici petrecere viva rochie scurta

  Ilinca Vandici (30 de ani) a păşit curajoasă, joi seară, în cea mai scurtă rochie pe care o avea în garderobă. Invitată la petrecerea Viva!, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" şi-a etalat burtica de gravidă, prin ţinuta albă şi mulată. Însărcinată în 7 luni, vedeta Kanal d nu s-a sfiit să poarte o rochiţă îndrăzneaţă, care să-i pună în valoare nu doar burtica rotunjoară, ci şi picioarele tonifiate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1