De ce nu mai apare Tora Vasilescu la Tv: „Trebuie să fac dreptate femeii din mine”

225212_203013806402779_4073387_n.jpg

Tora Vasilescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care aceasta a renunțat să mai apară pe micile ecrane

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Tora Vasilescu este o personalitate extrem de îndrăgită. Aparițiile sale în diferite producții de televiziune i-au adus o mulțime de admiratori, care i-au apreciat munca și efortul depus. Cu toate acestea, actrița nu a mai apărut de multă vreme pe micile ecrane și nu nu prea are de gând să mai revină.

Actrița Tora Vasilescu a fost onorată în acest an cu Premiul de Excelență, însă se ferește să se mândrească cu acest lucru.

”Sigur că mă bucur, e o mândrie să fii alături de toţi ceilalţi care au luat înainte premiul ăsta. Numai că am învăţat să mă feresc de mândrie, te face să te simţi deasupra, separat de ceilalţi şi de Dumnezeu. Atâţia mari actori, foarte iubiţi de pu­blic, trăiesc în pielea actorului 24 de ore din 24. Eu încerc să nu uit cine sunt”, a declarat Tora Vasilescu pentru formula-as.ro.

Tora Vasilescu a declarat că nu vrea să mai apară în seriale, deorece este o muncă infernală. Aceasta a obosit să lucreze 16 ore pe zi și își dorește să fie ca o femeie normală care se trezește dimineața.

tora-vasilescu_proba-de-microfon.jpg

Tora Vasilescu a renunțat la seriale din cauza programului

 

” Am obosit, nu mai vreau să fac seriale, e o mun­că infernală, pe bandă rulantă, câte 16 ore pe zi. Mă sculam la 5 dimineaţa, veneam acasă la 11 noaptea. După ce toată viaţa am făcut naveta Bucu­reşti-Buftea, acum, dacă m-am mutat la Buftea, bineînţeles că filmările sunt la Bucureşti. Nu sunt dependentă de sce­nă, nici de micul ecran, nici de glorie, simt că tre­buie să fac dreptate şi femeii din mine. Să mă trezesc, pur şi simplu, dimineaţa fără nicio treabă, să mă duc să-mi văd florile din gră­dină, să fac ceva bun de mâncare, să-mi aranjez lu­crurile prin şifonier. Să fiu la maîtresse de maison (stăpâna casei), aşa cum erau mamele şi bunicile noastre. Să ţin casa curată, aerisită, cu o floare pe masă, cu o supă caldă la prânz. Să-mi fac ordine prin haine şi să decid ce mai port şi ce nu şi, poate, să mai transform o rochie. Recuperez toate bucu­riile astea simple abia acum, fiindcă înainte nu aveam timp, le făceam mereu pe fugă”, a dăugat marea actriță depe ecranele televiziunii românești.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul