De ce nu i-a plăcut lui Fuego niciodată cum îl cheamă

fuego.png

Fuego și Irina Loghin au o colaborare foarte strânsă

Îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară, Paul Surugiu, alias Fuego, așa cum îl cunosc toți după numele de scenă, și-a dorit să le transmită tuturor, celor care și-au serbat ieri, ziua onomastică, un sincer și călduros la mulți ani.

Însă, pe lângă mesajul de “la mulți ani”, interpretul le-a mărturisit tuturor că lui nu i-a plăcut că îl cheamă Paul. Discret cu viața sa personală, Fuego a decis să le spună fanilor pe pagina sa de Facebook ce nu îi plăcea în copilărie să audă de la cei apropiați.

“Când eram copil îmi doream să mă fi chemat altfel, iar cei de-acasă îmi spuneau oricum Cipi! Între timp m-am obișnuit, m-am lansat, am devenit Fuego, ca nume de scenă, iar acum mă identific cu acest Paul care mi-e drag. Și mai există un sentiment pe care-l avem ori de câte ori sărbătorim ceva – devenim nostalgici!”. Mărturisirea cântărețului a venit cu prilejul sărbătoririi Sfinților Apostoli Petru și Pavel prin care a dorit să le ureze tuturor numai bine: “Hai mulți ani pentru toți cei ce sărbătoresc azi onomastica! Mă număr și eu printre ei și recunosc că nu mă am prea tare cu celebrările, dar mă bucur ca un copil atunci când primesc mesaje, când văd că oamenii se gândesc la mine și rup câteva clipe din timpul lor pentru a-mi fi mai aproape. Până nu demult nici nu știam cu exactitate că Paul vine de la Pavel. Altceva e cert în schimb – numele noastre ajung să facă parte din tot ce însemnăm și fie că ne plac sau nu, le păstrăm, ele devenind complici în dezvoltarea noastră”.

 

8-9-vedete-fuego.jpg

paul surugiu zi nastere varsta
Paul Surugiu are planuri mari de viitor
Foto: Arhiva Click!

f113-vedetete-fuego-2.jpg


Artistul se află acum în turneul ”Lăsați-mi muzica”
Loading...